2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást a rendõrség ismeretlen tettes ellen azután, hogy a múlt hét közepén a Kenézy kórházban földre zuhant egy újszülött.

Az intézmény szakemberei mellett külsõ szakértõk is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemõ esetét - közölte a kórház szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

A túlzott, illetve nem megfelelõ szerkezetû fehérje fogyasztása az elsõ két életévben növeli mind a késõbbi elhízás, mind az allergia kockázatát - írta a Magyar Gyermekorvosok Társasága az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Anyatej: a fehérje-etalon2015-01-28 14:22:24

Fontos, hogy a nem szoptató anyukák a legalacsonyabb fehérjetartalmú tápszert válasszák.

Mire jó a légzésfigyelõ?2015-01-13 16:47:30

Minden babának hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor például a csecsemõ visszabüfizi a tejet.

Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülöttosztályokon Zombor Gábor egészségügyért felelõs államtitkár – közölte az Emberi Erõforrások Minisztériumának egészségügyért felelõs államtitkársága pénteken az MTI-vel.

Az eddigihez képest háromszor annyi koraszülöttnek jár az öt év alatti gyermekek légúti tüneteinek több mint 60 százalékáért felelõs RSV elleni védõoltás.

Rákkeltõ bébiételt árultak az egyik hipermarketben. Miután ez kiderült, a cég azonnal levette a polcokról azokat az OVKO márkájú, Novofruct fantázianevû termékeket, amik almából készültek.
15 csecsemõ és magzat tetemét találták meg egy kelet-kínai folyóban - közölte kedden a kínai média. A pekingi angol nyelvû lap, a Beijing News beszámolója szerint a rendõrség azt feltételezi, ...
Heroinfüggõ kisbabák2009-09-25 18:43:54

Árokba borult egy személyautó, melynek során egy hat hetes csecsemõ repült ki az autóból Debrecennél.

« 1. oldal »