2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Heteken belül megszületik a döntés arról, hogy az IMF-hitel elõtörlesztését meglépje-e a kormány - mondta Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelõs államtitkára pénteken a Gazdasági Rádió A nap vendége címû mûsorában. Az államtitkár arról is beszélt, hogy a kormány foglalkozik majd a devizahiteles szerzõdésekkel is.


Soron következõ testületi ülését május utolsó napján tartotta városunk önkormányzata. Egyebek közt elfogadták a Gróf Tisza István Kórház 2011. évi beszámolóját, a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok múlt évi ellátását, módosították a parkolási rendeletet, döntöttek rövid lejáratú hitel felvételérõl, hatályon kívül helyezték az önkormányzati rendeletek szabálysértési rendelkezéseit, illetve hozzájárultak óvodai és középiskolai pályázatok benyújtásához.


Budapest, 2012. május 18., péntek – Az Országgyûlés akár már ma dönthet a távközlési adó bevezetésérõl, míg a médiaszabályozás változtatásáról szóló kormányzati javaslat esetében várhatóan csak a benyújtott módosító indítványokról határoznak. A Ház emellett ma kezdhet tárgyalni a svájci CERN kutatóintézet Csillebércre tervezett új adatközpontjának állami támogatásáról, valamint a Budapesti Olimpia Központ rekonstrukciójáról.

Döntöttek a bankadóról2010-07-26 13:24:36
« 1. oldal »