2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Az általános iskolásoknál az elsõ helyen végzett a Balmazújváros Református Általános Iskola, és másodikként a Hosszúpályi Irinyi József Általános Iskola Thuolt István Tagiskolája jutott a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny megyei versenyérõl annak országos döntõjébe.

Vasárnap délután rendezték meg a megye II. rájátszását. Az abszolút bajnoki címért az Északi csoport gyõztese, a DEAC-Szertár Sportbolt II. csapott össze a Déli elsõvel, a Komádival. Az izgalmas találkozón a Komádi csapata mindvégig közelebb állt a gyõzelemhez, sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele. A hajrában - Tóth kiállítása miatt - 10 fõre fogyatkozott komádiak becsülettel küzdöttek, de a jobb helyzetkihasználás 2-1-es debreceni sikert hozott, így Katona László csapata lett a bajnokok bajnoka.


Berettyóújfalu – Három tanuló képviselte a berettyóújfalui József Attila Általános iskolát május 24-25-én a Gyõrben megrendezett Sajó Károly Kárpát- medencei Környezetvédelmi Csapatverseny Nemzetközi döntõjén, ahol az elõkelõ 3. helyezést érték el.

Nemzetközi döntõbe jutottak a berettyóújfalui diákok.

Futsal - Nehéz helyzetben várja a finálé harmadik meccsét a sérülésekkel sújtott MVFC.

Majus 28.-án 20:45 -tõl rendezik meg a Bajnokok Ligája döntõt.

Manchester United és az angol bajnok, és a Spanyolok legjobbja FC Barcelona fog összecsapni, szombat este.

Helyszín: London, Wembley stadion.

 

Futsal -

A Mezei-Vill mindhárom találkozón legyõzte a Ferencváros gárdáját.
Az ugandai rendõrfõkapitány vasárnap bejelentette, hogy öngyilkos merénylõk hajtották végre az egy hete történt két robbantásos merényletet a labdarúgó-világbajnokság döntõje idején.
« 1. oldal »