2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Továbbra is elõzetesben van a csalássorozat vádlottja.

A települések retro majálissal csalogattak a rendezvényeikre.

Reggel 9-tõl Tatarek Rezsõvel mozoghattak együtt az ebesiek, majd kezdetét vette az I. Ebesi Hajdú Vitéz Kupa, az igazán erõs emberek versenye. A nap folyamán a mozgás jegyében majálisoztak Ebes Község Önkormányzata, az Ebesi Sportbarátok Egyesület és a szoboszlói Herkules Gym együttmûködésével.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki több száz sértettet megkárosított.

Kerékpárra ült2015-02-10 12:26:34

A hajdúszoboszlói rendõrök elfogták azt a férfit, aki az egyik helyi szórakozóhelyen nem adta vissza a pénztárosnak a pénzét, hanem az egyik vendég kerékpárjára felült és azzal elhajtott.

Jogerõsen is lezárult a halálos szerelmi dráma miatt indult büntetõügy.

Ketten meghaltak a 4-es fõúton, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött Debrecen és Ebes között szerda délután – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A község önkormányzata 2012-ben nyújtott be pályázatot az egészségügyi alapellátás fejlesztésére, a Rákóczi utcai orvosi rendelõ felújítására. Korábban ott háziorvosi rendelõ, valamint szolgálati lakás volt.

Ebesen rendezik vasárnap az ultimate ob döntõ fordulóját. Július 20-án kiderül, hogy a debrecenieknél marad az országos bajnoknak járó frizbis trófea, vagy elhódítják azt a budapestiek.

Tüntetést rendez a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TSZSZT) Demonstrációs Bizottsága több településen is július 8-án – közölte a bizottság pénteken az MTI-vel.

Megkezdõdött az ebesi egészségügyi alapellátás fejlesztése elnevezésû beruházás.

Százhetvenhét, ebbõl 6 megyénkbeli településen építenek ki térfigyelõ kamerarendszert a következõ hónapokban 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból – jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Útvesztõ címmel tartott rendhagyó író-olvasó találkozóval egybekötött kiállításmegnyitót az ebesi Széchényi Ferenc Tájmúzeum és a Községi Könyvtár május 16-án.

A Madarak és a Fák Napja alkalmából adták át szombaton az elmúlt hónapokban korszerûsített nagyparkot Ebesen.

Példátlan összefogásra került sor az apukák részérõl a közlekedési pálya kialakításánál.

Kiállítással ünnepelte eddigi sikereit az ebesi Piros Rózsa Népdalkör; a csapat a tárlat megnyitóján, pénteken fel is lépett.

Felnõttképzés Ebesen2010-09-06 09:29:22

Ebesnek nincs lapja a haon.hu.-n (vajon miért?), így a szoboszlói portálra teszem fel a barátnõm cikkét az ebesi esti gimnázium friisen érettségizett osztályáról, melynek õ volt az osztályfõnöke.

Megye I. eredményei2010-08-23 09:02:19

Tekintse meg portálunkon, milyen eredmények születtek a mai napon a megye I-ben.

Az utolsó vonat lekésése miatt gyalogosan indult haza Debrecenbõl Hajdúszoboszlóra egy angol férfi a magyar feleségéhez, de eltévedt; végül kifázva, egy ondódi dûlõben találtak rá – közölte szerdán Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ.

« 1. oldal »