2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Együttmûködési megállapodást köt a Magyar Református Szeretetszolgálat a Hajdú-Bihar Megyei, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal, valamint a hozzájuk csatlakozó médiatámogatókkal: a Hajdú-Bihari Naplóval, a Kelet-Magyarországgal és a Debreceni Városi Televízióval.

A magyar és az amerikai kormány között sok területen kiváló az együttmûködés, miközben vannak kihívások, amelyeket együtt kell megoldaniuk - jelezte az Egyesült Államok új magyarországi nagykövete az MTI-nek adott interjújában, hangsúlyozva: õ személy szerint minden téren hozzá szeretne járulni az amerikai-magyar kapcsolatok elmélyítéséhez.

A hajdú-bihari rendõrök külterületi ellenõrzéseket tartottak.

Közös agrárkutatás-fejlesztési és innovációs, valamint oktatási program elindítását szorgalmazza a Kínai Agrártudományi Akadémia a Debreceni Egyetemmel.

Hátrányos helyzetû tanulókat különbözõ arányban nevelõ intézmények kapcsolatfelvételére 4,5 milliárd forintos programot indít a Emberi Erõforrások Minisztériuma, határon belüli és határon túli lehetõségekkel - jelentette be Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár és Kovács Zoltán társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkár szerdán Nyergesújfalun.

A gyermekvédelmi feladatok teljesítése számos szakterület szakembereinek széles körû együttmûködését kívánja meg.


A Kenézy Gyula Kórház és a Gróf Tisza István Kórház vezetõi október 3-án megállapodtak abban, hogy áttekintik a szakmai együttmûködés lehetõségeit – mondta el Dr. Muraközi Zoltán fõigazgató.

« 1. oldal »