2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Egészségügyi Technológiai és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ) néven új érdekképviselet kezdte meg mûködését. Bemutatkozó sajtótájékoztatójukat szerdán tartották Budapesten.

A jubileumához érkezõ, ötödik alkalommal megrendezett Balla János ifjúsági sakkversenyre idén érkezett a legtöbb résztvevõ. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

Nem öncélúan indulunk az õszi önkormányzati választáson, a városért akarunk tenni – jelentette ki dr. Sóvágó László, az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövõért Egyesület elnöke csütörtökön délután, amikor bemutatta „csapatát” a Nelson étteremben tartott sajtótájékoztatón.

Új vezetõket választottak a közelmúltban a Csökmõi Zenebarátok Egyesület tagjai.

Tizenhat alapítótaggal alakult meg 2009. októberében a Darvasi Erõemelõ Egyesület, melynek elnöke Haraszti László, aki tavaly 110 kg-ba ezüst érmes magyar bajnok lett.  Jól berendezett, hangulatos konditermükbe minden sportolnivágyót szívesen látnak, kortól és nemtõl függetlenül.

Csak az iskola kazánházából akartak Diáktanyát, végül nagy terveket szövõ egyesületté váltak. Röviden így lehetne összefoglalni a berettyóújfalui Aranyos Szülõk Egyesületének történetét. Mindezt Papné Bói Annától, az egyesület titkárától tudtam meg, aki arról is beszámolt, milyen rögös út vezetett idáig.

  Változatos és sokakat érdeklõ programokra használta fel azt a négyszázezer forintot a Nagycsaládosok Újirázi Egyesülete, amit az Észak-alföldi Regionális Iroda által kiírt pályázaton nyertek.

« 1. oldal »