2024. április 24. Szerda, György.
 

A debreceni rendõrök három körözöttet fogtak el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 7 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõvel szemben az ellene érvényben lévõ körözés alapján intézkedtek. Az egyenruhások 24 személyt állítottak elõ, ebbõl 11 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 19 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 2 könnyû sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

Önbíráskodás Sárándon2008-10-21 16:07:47

Önbíráskodás gyanújával indított eljárást a rendõrség egy 66 éves nõ, és egy 47 éves férfi ellen, míg 15 éves bûntársukkal szemben magánlaksértés miatt kezdtek nyomozást.

« 1. oldal »