2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Életveszélyt okozó testi sértés bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság egy másfél éves kislány bántalmazása miatt.

Elõzetesben a brutális apa2010-07-14 10:08:59
Elõzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Városi Bíróság szerdán azt az asszonyt, akit a hétvégén, Ercsiben történt támadás ügyében gyanúsít a rendõrség.
Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a HM EI Zrt. vezérigazgatóját. A Honvédelmi Minisztérium legnagyobb hadiipari cégének vezetõjét különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással gyanúsítják.
Évtizedek óta nem került rács mögé olyan magas rangú katonatiszt, mint csütörtökön. A Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát, nyugalmazott dandártábornokot délután helyezte elõzetes letartóztatásba a bíróság.

Immár nem segítségnyújtás halált okozó elmulasztása, hanem különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megalapozott gyanújával nyomoznak a hétfõ este meggyilkolt bírósági titkár felesége ellen.

Elõzetes letartóztatásba helyezte a Pest Megyei Bíróság azt a fiatalembert, aki pénteken Gyálon egy replika fegyverrel szabályosan kivégezte volt barátnõjét. A tettes január 21-ig marad elõzetes letartóztatásban.

Öten elõzetesben a hatból2009-09-21 19:14:16
« 1. oldal »