2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Közeli, még gyermekkorú hozzátartozóját erõszakolta meg a gyanú szerint az a férfi, akit múlt héten hétfõn fogtak el a rendõrök egy kis faluban. R. Antalt a kommandósok segítségével állították elõ. Rájuk azért volt szükség, mert a férfi már volt büntetve erõszakos bûncselekmény miatt, illetve az elõzetes hírek alapján légpuskája is van. Azt nem találták meg, gáz-riasztófegyver viszont elõkerült otthonából. A házkutatás már tartott, amikor a helyszínre érkezett egy barátjaként bemutatkozó férfi. Hiába érdeklõdött azonban arról, miért hemzsegnek kommandósok az udvarban, nem szolgálhattak neki információval. A Napló munkatársai viszont a helyszínen követhették az akciót.

A debreceni rendõrök egy férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A rendõrök egy nap alatt két körözött férfit fogtak el Hajdú-Bihar megyében.

A debreceni rendõrök három körözöttet fogtak el.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ismerõse adatait diktálta be, de õt is körözték.

A három férfi nem sokáig örülhetett a lopott kerékpárnak, a rendõrök elfogták õket.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást, melyet rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított.

Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

A rendõrségi munka ismét sikerre vezetett! Több hetes nyomozói munka eredményeként sikerült nyomára bukkanni illetve elfogni a trükkös utcai tolvajt.


Ártánd – Ma hajnalban az ártándi határátkelõhelyen belépésre jelentkezett Magyarország területére egy román gépkocsivezetõ (a váltótársával együtt) az általa vezetett román honosságú kamionnal, amely a menetokmányok szerint papírtörlõ kendõket és fékalkatrészeket szállított.

Tolvajt fogtak Komádiban2010-11-11 10:36:16

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.

Polgárõri közremûködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetõit tegnap este Körösszakálban.

Huszonkét ember megölésére készült az a fiatal egyetemista, akit csütörtökön fogtak el a rendõrök. Azt tervezte, hogy egy bevásárlóközpontban vagy az egyetemén lövi le áldozatait.
A rendõrök csütörtökön, Budapesten fogták el azt a férfit akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság - közölte csütörtökön a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Elfogták Farkas Pétert2009-12-28 10:46:39

A halászok kimentek a befagyott Tisza-tóra este, de reggelre befagyott a jégbe vájt vízi folyosó, így nem tudtak szabadulni.

Elfogták a gyáli gyilkost2009-12-21 10:30:21

A november 18-ai támadással is azt a 36 éves kisújszállási férfit gyanúsítják, aki hétfõ délelõtt élesre töltött, duplacsövû vadászpuskával rabolt 80 ezer forintot a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetbõl

A zavartan viselkedõ, agresszív férfi luxusautójából droggyanús por került elõ. A 26 éves enyingi férfit a Cozma-gyilkosság ügyében keresték.

Az elsõdleges információk szerint súlyos testi sértés kísérlete, közveszély okozás, közúti baleset okozása, rongálás lehet annak a férfinak a számláján, aki elképesztõ ámokfutást rendezett Rakamazon és Tokajban.

« 1. oldal »  Következő »