2024. április 24. Szerda, György.
 

Hamisítványokkal sikerült megtéveszteni a kevésbé rutinos becsüsöket és a zálogházak révén minden bizonnyal sokaknál vannak most olyan gyûrûk, kar- és nyakláncok, amelyekrõl csak hiszik, hogy igaziak…
Az Ön ékszere hasonlít ezekre? Nézze meg a képeket!

Hazahozták hétfõn éjszaka Farkas Pétert, a távollétében drogügyei miatt jogerõsen elítélt olimpikont Andorrából, rendõri kísérettel. A szökevényt a Terrorelhárító Szolgálat kommandósai kísérték egy kocsihoz, amellyel elszállították, hogy azonnal megkezdhesse börtönbüntetését.
Tõrrel rabolta ki a bankot2010-02-23 19:45:29
Az utóbbi húsz év legbrutálisabb gyilkosságát derítette fel a rendõrség Debrecenben. A rendõrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki - január 13-a és február 1-je között - megölte két idõs szomszédját Debrecenben.

Nem sokkal éjfél elõtt az ajtót berúgva jutott be a házba, majd az ott lakó 75 éves férfit egy boxerrel bántalmazta, fejét ütötte. A bántalmazott férfitõl pár ezer forintot kapott, de ezt kevésnek találta. Ekkor az idõs nõhöz hozzávágott egy széket, melynek hatására még 10 ezer forintot adtak át neki.

Elfogták a szökött rabot2010-02-05 09:37:50
Megvan a nyolcadik! Szerda este egy újabb volt BKV-s igazgatót gyanúsított meg a rendõrség, õt õrizetbe is vették. Az informatikai igazgatót két hónapja keresték, Szegeden bujkált, még külsejét is megváltoztatta.
« 1. oldal »