2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A 28 éves férfi Komádiból tûnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Egy debreceni egészségügyi intézménybõl tûnt el a 73 éves néni.

A rendõrök Debrecenben a Derék utcában megtalálták a hétfõn délután egy helyi egészségügyi intézménybõl eltûnt nénit.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Noveczki Lajosné 51 éves hölgy eltûnése ügyében, aki június 6-án 09 óra és 09 óra 30 perckor közötti idõben otthonából (Csökmõ, Bercsényi u. 35. szám) gyalogosan ismeretlen helyre távozott.

Eltûnt Lakatos Csaba Roland2011-12-31 11:35:58

Hajdú-Bihar – A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Lakatos Csaba Roland, 15 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. november 17-én Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.


Debrecen – A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk.Lakatos Dávid Szilveszter, 14 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. november 14-én Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

 

 

Az orosz hatóságok megtaláltak hat személyt, akit eddig nyomtalanul eltûntként tartottak nyilván a kilenc nappal ezelõtti volgai hajóbaleset után. A hajón a balesetkor olyanok is utaztak, aki nem szerepeltek a Bulgarija hajónaplójában, ezért olyan emberek után is kutatnak, akikrõl feltételezik, hogy a hajón lehettek.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság, Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Socaci /Kerekes/ Ida bakonszegi lakos eltûnése ügyében

Eltûnt Gurbai Beatrix2010-08-30 08:36:11

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság - 4200/2010.ált számú ügyben - közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Gurbai Beatrix ( 1995.11.06.) pocsaji lakos eltûnése ügyében.

Eltûnt Lakatos Kitti2010-08-12 10:04:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság, 4201/2010. ált. számon közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Lakatos Kitti (1992.11.23.) komádi lakos eltûnése ügyében

Eltûnt egy férfi a hegyekben, a Borsod megyei Regécnél. Vasárnap délután óta hiába keresik azt a 77 éves, Amerikában élõ férfit, aki kirándulni indult társaival, de terepjárójuk elakadt a sárban.
Hová tûnt Wieszt János?2010-05-26 09:59:59
Elbújt. Nem ment be munkahelyére, lakásán se találtuk és telefonját se vette fel Wieszt János, a korrupció gyanújába keveredett politikus. Õ látható azon a rejtett kamerás felvételen, ...
Eredménytelen volt vasárnap a mentõosztagok igyekezete, hogy megtalálják Suriname dzsungelében azt a nyolc embert, akik szombaton zuhantak le repülõgépükkel, Francia Guyana határvidékénél.

Már csak a holttestét sikerült megtalálni annak az idõs, beteg, térben és idõben tájékozódni képtelen újlétai asszonynak, aki kedd reggel tûnt el lakásából...

Eltûnt Erzsike néni2010-05-06 17:55:58
Kedden reggel lakásából ismeretlen helyre távozott egy 78 éves asszony, azóta nem találják. Kérjük, aki Erzsike nénit látta, tartózkodási helyérõl információval rendelkezik, tegyen bejelentést!
Nem keresik tovább a Himaláján eltûnt magyar hegymászót, Várkonyi Lászlót - tudta meg a Független Hírügynökség Hajnal Ágnestõl, az expedíció kapcsolattartójától. A jégomlást zúzódásokkal megúszó Klein Dávid már az 5200 méteres alapbázison van, ...
Továbbra sem találják a Himaláján eltûnt magyar hegymászót. Várkonyi Lászlót öt serpa, vagyis tibeti segítõ és egy kínai hegymászó csapat keresi már több mint két napja.
Az MTK egykori futballistája, Katzenbach Imre is érintett a milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt indított Eclipse-ügyben. A vám- és pénzügyõrség országos ...
Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendõrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú.
« 1. oldal »