2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
A használt autó buktatói2015-02-23 11:05:05

Az EU-n kívüli autóknál szükséges egyedi forgalomba helyezési engedély és eredetvizsga.

A balmazújvárosi rendõrök lõfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.

Hamarosan ismét üzemel az egykori berettyóújfalui tejporgyár: a jelenleg folyó átalakítási munkák, és az engedélyeztetési eljárás befejezését követõen júniustól megindul a próbagyártás, majd a folyamatos termelés az üzemben – közölte Galló Ferenc, a Berettyóújfalui Tejporgyár Kft. ügyvezetõ igazgatója szerdán az MTI-vel.

Újabb, online adatkapcsolatra képes pénztárgép jelent meg a piacon, így a pénztárgépcserére kötelezettek már négy engedélyezett gép közül választhatnak - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-t.


Gyõr, 2012. június 21., csütörtök (MTI) – Nem kapta meg a regionális környezetvédelmi felügyelõség engedélyét a jövõ kedden kezdõdõ soproni VOLT Fesztivál; az indoklás szerint a rendezvény megtartása nem egyeztethetõ össze a terület védetté nyilvánításának céljával és indokával – írja csütörtöki számában a Kisalföld.

Ordítozott az olasz miniszterelnökkel egy újságíró Rómában, egy sajtótájékoztatón, anélkül, hogy engedélyt kapott volna arra, hogy kérdezze Silvio Berlusconit.
« 1. oldal »