2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Egy héttel ezelõtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Hajdú-Biharban. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében.

A jó sajt krémes, nem tapad az ember szájpadlására, ugyanakkor könnyen lehet szelni. Kockasajtokat teszteltünk, ahol bebizonyosodott, az ár és a minõség között nem minden esetben van átfedés.

Megállapította a múlt vasárnapi országos nemzetiségi választás eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén.

A 82 megyei település többségében független jelöltek indultak.

A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elõzetes adatai szerint, a szavazatok 99,99 százalékának összeszámlálása után a pártokra leadott szavazatok száma a következõ:

Jogerõs az áprilisi országgyûlési képviselõ-választás eredménye, miután a Kúrián hétfõn az utolsó jogorvoslati eljárás is lezárult.

Kétharmados parlamenti többséget szerzett a Fidesz-KDNP az április 6-i országgyûlési képviselõ-választáson a szavazatok 99,99 százalékos feldolgozottsága alapján. A Nemzeti Választási Iroda vasárnapra virradó éjjel közölt adatai szerint a Fidesz-KDNP-nek 133, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP-nek 38, a Jobbiknak 23, az LMP-nek pedig 5 mandátuma lesz az új parlamentben.

Javulást mutatnak a hazai kkv-vezetõk várakozásai az elõzõ negyedévhez képest.

Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás elsõ fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.


Pocsaj – Második alkalommal rendezte meg augusztus 4-én Pocsaj Önkormányzata a fogathajtó versenyt a településen – ezúttal is nagy sikerrel.

Derecske - A sikerek és a feladatok egybefonódnak, hiszen ha például nyer egy pályázatunk, az ugye siker, ugyanakkor mindjárt hozza magával a feladatokat is - jelentette ki a Naplónak Bakó István derecskei polgármester a szombati városnapi rendezvényükön.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

A mai napon eredményt hirdettek a 19. FAI Hõlégballon VB-hez kapcsolódó rajz- és fotópályázaton.

Sóvám napok Réven2010-06-09 08:51:30

A Magyarország-Románia Határon átnyúló Együttmûködési Program keretében a következõ közös rendezvényt a Bihor megyei Réven tartották.

2010. március 31-én a megyeházán jutalmazták a 2009. év legeredményesebb sportolóit, edzõit. Makrai Éva a berettyóújfalui Eötvös DSK fekvenyomója, erõemelõje lett Hajdú-Bihar megye legeredményesebb felnõtt nõi sportolója.

 

« 1. oldal »