2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Ásó, Kaba, nagyharang2014-08-19 20:21:55

Világraszóló lakodalomra gyûlt a kabai sokadalom.

Még mindig a pénz a legdivatosabb esküvõi ajándék, de nem mindegy, hogyan és mikor nyújtjuk át a borítékot az ifjú párnak.

Idén márciusban kötötték az elsõ olyan érdekházasságot, amelyrõl a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság is tud. Azóta összesen csaknem száz esetre derült fény. Az ügyben nyomozás is kezdõdött, ami igencsak meglepõ eredménnyel zárult.


Körösszegapáti -Már nem az elsõ alkalom, amikor a település ortodox templomában nem helyi fiatalokat esket össze a papjuk. Érkeztek már régebben Derecskérõl is.

Esküvõ Apátiban2010-08-16 10:31:43

Két héttel ezelõtt még Csizmadia Tibor református lelkész állt ott párjával, ahol most Bertalan Emõke Körösszegapáti szülötte és Milton Andrew Paul Angliában élõ londoni fiatal- ember. Most õk mondták ki a boldogító igent, a körösszegapáti református templomban nagytiszteletû Csizmadia Tibor református lelkipásztor elõtt.

Esküvõ Apátiban2010-08-02 12:26:14

Ritkaság számba menõ esemény volt a településen. Polgári, majd templomi esküvõt tartottak. 2009-ben a településre érkezett fiatal Csizmadia Tibor református lelkész vezette oltár elé Bodnár Beátát, aki ebben az évben végezte el Debrecenben a tanítóképzõ fõiskolát.

« 1. oldal »