2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Újabb újfalui siker, ezúttal a Veszprém ellen
Futsal – A Veszprém együttese látogatott Berettyóújfaluba a férfi futsal NB I. 12. fordulójában. Ahogy az az utóbbi idõben lenni szokott, a vendégek szerezték meg a vezetést, így az MVFC-nek ismét vesztett állásból kellett fordítani.

Budapest, 2011. december 5., hétfõ (MTI) – Olyan nyilvántartási rendszer kialakításáról rendelkezett a parlament hétfõn, amelyben a nagykorú, itteni lakóhellyel rendelkezõ magyar állampolgárságú férfiaknak a katonai szolgálat teljesítéséhez, a sorozáshoz és a behíváshoz szükséges adatait vezetik majd.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhely kilépõ személyforgalmi sávon tegnap éjszakai szolgálatot teljesítõ határrendészek alapos ellenõrzés alá vontak egy– kilépési szándékát jelzõ – iraki állampolgárságú férfit.
Eltûnt egy férfi a hegyekben, a Borsod megyei Regécnél. Vasárnap délután óta hiába keresik azt a 77 éves, Amerikában élõ férfit, aki kirándulni indult társaival, de terepjárójuk elakadt a sárban.

Hiába várta süketnéma hozzátartozóját egy család hétfõ este a berettyóújfalui buszállomáson, a középkorú férfi nem érkezett meg a megbeszélt járattal – közölte kedden Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

« 1. oldal »