2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A balmazújvárosi rendõrök lõfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.

Vannak, akik keveslik, hogy Magyarországon gyakorlatilag csak gázpisztolyt lehet önvédelemre tartani, úgy vélik, a gumilövedékes fegyvereket is elérhetõvé kellene tenni a civileknek.

Büntetõ eljárás indult az ellen a két férfi ellen, akik Derecske fõutcáján egy parkolóhely miatt vitatkoztak össze október 25-én délelõtt.

Meghalt az a férfi, aki vadászat során kapott lõtt sebet kedd este Püspökladány közelében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Fejlövés végzett azzal az autójában ülõ szír férfivel, akit szerdán reggel támadtak meg Budapesten. Az autóra legkevesebb három lövést adott le a támadó, több lõszerhüvelyt találtak az autó közelében.
Szigorítják a fegyvertartás szabályait - errõl döntött szerdai ülésén a kormány. Eszerint hároméves sportlövõi tevékenységhez, illetve pszichológiai vizsgálathoz kötik a fegyvertartási engedélyt - számolt be szerdai sajtótájékoztatóján Forgács Imre, igazságügyi és rendészeti miniszter.

A tettes egy Hatvan utcai gyorsétterem elõtt szállt be az autóba majd az étteremben lévõ autótulajdonos barátnõjére fegyvert fogott, majd szabályosan kipaterolta az autóból. A bíróság ítélkezett!

Nincs is "üdítõbb" érzés, mint arra ébredni, hogy máris meghalunk!

A család hozzátartozója fedezte fel a kislétai asszony holttestét és az ájultan fekvõ 13 éves lányt is hétfõ hajnalban. A 45 éves asszonyt meggyilkolták, a kislányt jelenleg is mûtik: állapota súlyos. A kislétai eset Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nem az elsõ, áprilisban Tiszalökön lõttek le egy roma férfit.

Egy tetétleni asszony tett bejelentést a rendõrségre 2009. július 25-én, hogy otthonában felkereste férje ismerõse, aki egy elõzõ tartozás megadását követelte.

« 1. oldal »