2024. április 24. Szerda, György.
 

Az online kasszák szervizének elsõdleges feladata az illegális beavatkozások kiszûrése és feltárása. Emellett a szakemberek ellenõrzik, és szükség esetén kicserélik az adóügyi ellenõrzõ egység akkumulátorát is.

Az adóhivatal tudatta, hogy évente felül kell vizsgáltatni az online pénztárgépet.

A pénztárgépeket a jogszabály szerint minden évben felül kell vizsgálni, közeleg az elsõként bekötött online kasszák éves, kötelezõ felülvizsgálatának határideje - hívta fel a figyelmet a Laurel cégcsoport hétfõn.

Debrecen - A megtévesztõk a társaság megbízottjainak kiadva magukat igyekeznek pénzt kicsikarni.

A rehabilitálhatók kötelesek együttmûködni munkahelykeresésben, képzési programban.

Az 1981. elõtt, vagy ismeretlen idõpontban üzembe helyezett gázkazánok mûszaki-biztonsági felülvizsgálatát ez év utolsó napjáig kell megrendelni a gázszolgáltatónál, az eredeti határidõ múlt év vége volt – olvasható a nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezetében a kormány honlapján.


Nyíregyháza – A meglévõ gázkészülékeket és csatlakozó vezetékeket fokozatosan, de legkésõbb 2016 végéig mûszaki-biztonsági szempontból felül kell vizsgálni, és azt követõen a készülékeknél ötévente, a csatlakozó vezetékeknél pedig tízévente kell a felülvizsgálatot megismételni – az ezt elõíró nemzetgazdasági miniszteri rendelet a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

« 1. oldal »