2024. április 24. Szerda, György.
 

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A debreceni rendõrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.

Segítsen, ha felismeri2015-02-27 09:37:10

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Az elmúlt napokban országszerte megnövekedett a szabadtéri tüzesetek száma, ezek többsége összefüggésbe hozható a szokásosnál korábban megkezdett tavaszi kerti munkákkal.

A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfiakat és az általuk eltulajdonított ékszereket.

Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendõrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Debrecen – A fa alatti csomagokban általában meglepetés rejlik, de mi másra gondoltunk.

Polgármesteri felhívás2012-05-09 10:14:26


2012. május elsõ hétvégéjén máig ismeretlen tettesek a Népliget utcai sétányon (Kiserdõ) lévõ padokat megrongálták, a padok farészeit ellopták.

Felhívás képzésre!2012-03-17 10:47:11

Szerezzen INGYENES képesítést népi kismesterségekre!

Népszámlálási felhívás2011-09-30 14:07:23

Közeledik a népszámlálás, melynek során különösen is nagy jelentõséggel bír, hogy megvalljuk görögkatolikus egyházunkhoz való tartozásunkat.

Megkérjük a lakosságot, hogy a lomtalanításra szánt hulladékaikat a városkép elfogadhatóbb megjelenése – a guberálók által okozott plusz szemetelés, szemétszétszórás megelõzése – érdekében április 16-a elõtt lehetõleg 2011. április 15-én, legkésõbb 2011. április 16-án 07. óráig az alábbiak betartása mellett helyezzék ki:

Az ismeretlen tettesek a jól bevált trükköt alkalmazzák a magatehetetlen idõs emberek becsapásánál. Azt mondják: ajándékot és tízezer forintot hoztak az önkormányzattól, viszont csak húszezresük van, ezért kérik a kiszemelt áldozatot, hogy váltsák fel a pénzt. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

Mesterséges odúkkal és a panelfelújítási munkák átütemezésével elõsegíthetõ a sarlósfecskék és a denevérek túlélése. A Magyar Madártani Egyesület arra hívja fel a figyelmet, ...

Herczog László szociális és munkaügyi miniszter továbbra is kéri a lakosság fokozott figyelmét a kihûléses halálesetek megelõzéséért, amely az enyhébb téli napokon is komoly veszélyt jelent - közölte a szaktárca sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

« 1. oldal »