2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Betiltotta az Ír Nemzeti Egyetem vezetése, hogy az intézmény komputereit "facebookolásra" használják a diákok - közölte hétfõn a szigetország médiája.
A diákok biztosra mennek2010-01-28 18:12:47
Nem vagyok egyededül azzal az emlékképpel, amikor 18 évesen a felvételi papírok leadási ideje elõtti hetekben kétségbeesve böngésztem a vaskos tájékoztatót. A szakokat egymás után vizsgálva próbáltam eldönteni, hogy mi is legyek ha nagy leszek...

A két tizenöt éves fiúnak a diszkóüzemeltetéshez szükséges – 40 ezer forint értékû – mûszaki cikkekre nem volt elég pénze, ezért rabolni kezdtek. Elsõként késsel megfenyegettek egy pénztárosnõt. Húszezer forintot zsákmányoltak.

© Illusztráció: nappali nyugalom a Piac utcán

A férfi a utcán haladt a Nagytemplom felõl a Városháza irányába a páros oldalon hajnali fél négykor, amikor hangos szóváltásba keveredett a Városháza villamosmegállóban várakozó 3 fõs társaság egyik tagjával.

Az általa csak látásból ismert fiatalok beültették az autójukba, elvitték a csónakázó tó közelébe, ott levetkõztették, bántalmazták.

NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL2009-01-14 16:38:25
JÓZANUL - Úgy látom, hogy a dinoszauruszok óta még sok-sok minden kipusztult ebbõl a világból. Manapság már mintha maga az EMBER is kihaló félben lenne.

"...olybá tûnik, mintha nem is ismernék egymást. A szülõ a forgóban, gyermeke pedig fiújával az elsõ két ülésen, fittyet hányva anyura. Nagyon ciki lenne, ha a nyilvánosság elõtt is hozzá kellene szólni, nemde?"

Írja meg véleményét!

Egy új tanulmány szerint a dohányzás otthoni tiltása valóban visszatartja a tinédzsereket a cigaretta korai kipróbálásától, ezáltal elõsegítheti a dohányzásellenes magatartásmód minél korábbi kialakulását. Ez abból a szempontból lehet különösen fontos eredmény, mert a cigarettafüst - mind aktív, mind passzív formában belélegezve - sokkal károsabb hatást fejt ki a gyermekek fejlõdõ szervezetére, mint a felnõttekére.

« Előző « 2. oldal »