2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 


Gyõr, 2012. május 28., hétfõ (MTI) – A címvédõ Gyõr magabiztosan, 6-1-re nyert a Berettyóújfalu ellen a futsal NB I döntõjének elsõ, hétfõi mérkõzésén.

Megye II-es eredmények2012-05-29 07:39:07

 


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a mérkõzések.

 

 


Megye I-es és Megye II-es eredmények.


Futsal – A sereghajtó Nagykáta otthonában lép pályára hétfõ este az MVFC Berettyóújfalu a férfi elsõ osztályú futsalbajnokság huszadik fordulójában. Az esélyek mindenképpen a vendégek mellett szólnak, akik a tabella második helyén állnak.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.


Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.

Szertár Sportbolt megye I.2011-10-31 11:09:24


Labdarúgás - Nézze meg a Szertár Sportbolt megye I.-es eredményeket!

Tekintse meg portálunkon a megye I. 11. fordulójának szombati játéknapján született eredményeket.


Zsáka - Több mint száz gyerek kergette a labdát a Bozsik Program keretében Zsákán.

Megye I-es eredmények2011-10-23 13:44:02

Hajdú-Bihar - Ha érdekli, hogyan teljesítettek szombaton a megye I-es csapatok, portálunkon meg tudja nézni.

Szertár Sportbolt megye I.2011-10-16 19:35:43

Labdarúgás - Nézze meg milyen eredmények születtek a Megye I.-es bajnokság vasárnapi mérkõzésein!

Megye II-es eredmények2011-10-16 19:23:04

Hajdú-Bihar – A szombaton rendezett megye II. Déli csoportos mérkõzések részletes jegyzõkönyveit itt olvashatja.

NB III-as eredmények2010-11-23 09:06:34

Tekintse meg portálunkon, milyen eredményeket értek el a mai napon az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ hajdú-bihari csapatok.

Ha érdekli, milyen eredmények születtek a mai napon a megye I-ben, itt meg tudja nézni.

Három NB III-ban szereplõ hajdú-bihari gárda meccselt a mai napon. A Hajdúszoboszló 3-0-ra gyõzte le a Tuzsért, a két hajdúsági csapat, a Létavértes és a Berettyóújfalu párharcából az Újfalu jött ki gyõztesen. A részletekért kattintson.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 11. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Balkány nyert Kótajban, fáradtan is diadalmaskodott a Nagyecsed, döntetlen Nyírmadán és Ibrányban.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

Lassan közeledünk a megye II-es bajnokság õszi idényének végéhez, már csak négy forduló van hátra, és pihenõre vonulnak az Északi és Déli csoport „legényei”.

Vérbeli rangadón vagyunk túl a labdarúgó megye II. Déli csoportjában, hiszen az elmúlt hét végén a listavezetõ Biharkeresztes látogatott a dobogó harmadik helyén álló Kismarjához.

A Berettyóújfalu, illetve a Balmazújváros is vereséggel zárta az NB III. ötödik fordulóját. Ha érdeklik a részletek, kattintson.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 5. forduló: a vasárnapi mérkõzések hazai gyõzelmeket hoztak, a Kótaj negyedóra alatt elintézte a Berettyóújfalut, a Nagyecsed az utolsó percekre hagyta a döntést a Tiszakanyár ellen.

Komoly fegyvertényt tudhat magáénak a megye II déli csoportjának újonc csapata Körösszegapáti. Szombaton nagy küzdelemben 3:1 arányban legyõzte az eddig veretlen Biharkeresztes csapatát.

Nagyszabású öregfiúk mérkõzést rendeznek pénteken délután a hajdúszoboszlói sportpályán, ahol a házigazda HSE a DASE gárdájával csap össze.

Tekintse meg portálunkon, hogy a megye I. 3. fordulójában milyen eredmények születtek.

Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

« Előző « 2. oldal »  Következő »