2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Ha megfogadjuk Pályi Zsófi fotós tanácsait, tökéletes képeken örökíthetjük meg a nyár legfontosabb pillanatait egy mobiltelefonnal is.

Nemsoká ismét megtekinthetõk a cívisvárosban az elmúlt esztendõ legjobb természetfotói: a Debreceni Mûvelõdési Központ (DMK) és a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége az idén is megszervezi a GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014 országos fotópályázat kiállítását.

A Berettyóújfaluban élõ hátrányos helyzetû családok adósságcsapdába kerülésének megelõzését tûzte ki célul az a „Kiútkeresõ” program, melynek jelenlegi állásáról a volt megyeháza Fráter László termében számoltak be a projektben részt vevõk.

Szabadságunk a tét újra!2012-10-24 11:45:09

A nemzeti ünnepünkrõl való megemlékezés a berettyóújfalui református templomban ünnepi istentisztelettel kezdõdött, ahol a hívek és a történelmi egyházak képviselõi elõtt igét hirdetett Veres-Kovács Attila, a Nagyvárad-Olaszi református egyházközség lelkipásztora.

 

A huszonharmadikai dátum többször elõfordul Berettyóújfalu történetében. Május 23. a város napja, augusztus 23. Simonyi óbester, míg szeptember 23. Kádár vitéz halálának a napja. Utóbbiak kapcsán emlékezett a város szeptember 21-én, koszorúzással egybekötött ünnepségeken.

Újabb állomásához érkezett a nehéz helyzetben lévõk számára szervezett Kiútkeresõ program. Ezúttal a Berettyó partján a kikapcsolódás, szórakozás és jókedv jegyében tölthettek el egy kellemes napot az abban részt vevõk.


A Semmelweis nap, valamint az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban kitüntetéseket adtak át, illetve egy dolgozót elõléptettek június 28-án.


Meghitt, családias légkörben tartották meg a ballagót és egyúttal az óvoda névadóját Váncsodon.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Noveczki Lajosné 51 éves hölgy eltûnése ügyében, aki június 6-án 09 óra és 09 óra 30 perckor közötti idõben otthonából (Csökmõ, Bercsényi u. 35. szám) gyalogosan ismeretlen helyre távozott.

Nem a jelenség volt különleges, hanem a megjelenés idõpontja. 2011. január 15-én a délutáni órákban szivárvány volt látható a településen Körösszegapátiban.

Az idei kistérségi adventi népmûvészeti kézmûves kiállításon és vásáron egy igazi szenzációval rukkoltak elõ.

Megcsalt? Elhagyott? Vagy csak meguntad? - szögezi nekünk a kérdést hazánk talán legrosszindulatúbb portálja, ahol bárki közszemlére bocsájthatja ex-barátnõje fedetlen bájait. S mindezt miért? Természetesen bosszúból!

« 1. oldal »