2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az elõzõ szezonban az NBI-ben újoncként ötödik helyet elérõ MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának tagjai rövid nyári szünet után máris elkezdik a felkészülést a következõ idényre. A tavalyi keret együtt marad, a legfontosabb változás az együttes életében, hogy a vezetõedzõi poszton Pallai Gábort Elek Gergõ váltja.


Labdarúgás – Négy csapat részvételével rendezték meg az elmúlt hét végén a Városi Sportközpont mûfüves pályáján 4+1-es lebonyolításban az I. Hajdúböszörményi Nyári Nõi Labdarúgó Tornát.

Ezüstös az MVFC!2012-06-05 12:58:37


Rába ETO – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu: 6-0 (3-0)


Futsal – Az elsõ helyért folytatott harc harmadik felvonása következik hétfõn 18.30-tól Gyõrött. Könnyen elõfordulhat, hogy már most kiderül, ki ülhet fel az NB I-es futsalosok trónjára, hiszen a Rába ETO összesítésben 2-0-ra vezet a három gyõzelemig tartó párharcban.


Berettyóújfalu, 2012. május 31., csütörtök (MTI) – A címvédõ Gyõr 4-0-ra nyert a Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I döntõjének második, csütörtöki mérkõzésén, így már csak egy siker választja el a végsõ gyõzelemtõl.


Gyõr, 2012. május 28., hétfõ (MTI) – A címvédõ Gyõr magabiztosan, 6-1-re nyert a Berettyóújfalu ellen a futsal NB I döntõjének elsõ, hétfõi mérkõzésén.

Két gyõzelem itthon, egy gyõzelem idegenben - összesítésben MVFC-Gödöllõi Bikák 3-0, azaz városunk kupagyõztes futsalcsapata bejutott a bajnoki döntõbe. Összejött az álomfinálé, az ellenfél a kupadöntõben már legyõzött, az alapszakaszt megnyerõ Gyõr lesz.

 

 

 


Futsal - Második elõdöntõs meccsét is megnyerte a Berettyóújfalu a Gödöllõi Bikák ellen.

 

 

 

 


Futsal – Hétfõ esti gyõzelmük után csütörtökön ismét a Gödöllõi Bikák csapatával mérkõznek meg a berettyóújfaluiak. Trencsényiék az elõdöntõ elsõ összecsapását magabiztosan, 4-0-ra hozták.

 


Futsal. Csütörtökön este rendezték a férfi futsal NB I. felsõházi rájátszásának harmadik fordulóját, amelyben mind a két hajdú-bihari gárda kénytelen volt részt venni.

 

 

Elõdöntõs az MVFC a férfi futsalbajnokságban, a Gödöllõ elleni párharc hétfõn (19 óra 30 perc, Pálfi István Rendezvénycsarnok) este kezdõdik - most duplán érdemes kimenni a csarnokba, hiszen aki tombolát vásárol, az értékes nyereményekkel gazdagodhat.


Futsal. Ismét egy gõzelem és egy vereség a hajdú-bihari futsalcsapatok mérlege, csak épp a rájátszás elsõ fordulójához képest most a DEAC Armada diadalmaskodott és a Mezei-Vill szenvedett verséget.


Haladás-Mezei 8-4, így a két csapat párharca egyelõre 1-1-re áll. Rábl és Szécsi egyaránt duplázott, de ez ezúttal kevés volt a sikerhez.


Futsal. Alig, hogy túl vannak a rájátszás elsõ fordulóján a hajdú-bihari csapatok, máris itt a folytatás – hétfõ este rendezik a két gyõztes mérkõzésig zajló párharcok visszavágóját.


Az MVFC második helyen fejezte be az alapszakaszt, így a hetedikként záró Haladás lesz az ellenfele a negyeddöntõben.

MVFC-Vasas 8-12012-04-28 13:50:03


Gyõzelemmel zárta a futsal NB1 alapszakaszát a kupagyõztes MVFC.


Futsal - Kikapott az MK-gyõztes Berettyóújfalu, a DEAC Armada magabiztos gyõzelmet aratott.

 


Futsal – Újabb gyõzelmet arattak a MVFC-s hölgyek a nõi futsal NB I. rájátszásának alsóházában. A 3. fordulóban Algyõn lépett pályára a Mezei-Vill a Szegedi Boszorkányok ellenfeleként. Az újfaluiak 4-0-ra gyõzték le a „boszikat”.

 

 

 


Futsal – Folytatódnak a férfi futsal elsõ osztályú bajnokság küzdelmei, hétfõn teljes fordulót rendeznek a pontvadászatban. Mindkét hajdú-bihari alakulat hazai környezetben játszik: a DEAC Armada a Rubeola FC Csömört fogadja a Hódosban fél héttõl, az MVFC pedig az Üllõ FC Csõ-Montage együttesével csap össze 19.30-tól Berettyóújfaluban.

Mi köze egy hajdúsámsoni lelkésznek az MVFC csapatához? Hogyan lesz valakibõl fiatalon edzõ? Megelõzhetõ-e a Gyõr a bajnokságban is? Mennyi átfedés van a futsal és a nagypályás foci között? Beszélgetés Turzó Józseffel, a kupagyõztes MVFC korábbi játékosával, jelenlegi edzõjével. Hadd gratuláljak ismét a kupagyõzelemhez! Volt valamilyen buli a meccs után? Vagy csak visszafogottan koccintottatok?

Kupagyõztes az MVFC!2012-04-16 08:20:29

 


MVFC-Gyõr 4-0!

Hiába mumus, hiába áll jobb helyen a tabellán az ETO, a Mezei simán megnyerte a kupadöntõt.

 

Futsal – 10–1-es arányban ütötte ki a Mezei-Vill nõi szakasza az élvonalbeli futsalbajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában a Kiskunfélegyházát. Érdekesség, hogy a találkozón legalább egyszer minden újfalui játékos bevette az ellenfél kapuját. Az MVFC következõ megmérettetése április 21-én lesz, akkor Szegedi AK Boszorkányok otthonába látogatnak Pallai Gábor tanítványai.

Hiába az elsõ meccsen szerzett elõny, a visszavágón a szerbek 6-1-re gyõztek.

Futsal – Folytatódik a nõi élvonalbeli futsalbajnokság rájátszása az alsó házban. A Mezei-Vill nõi csapata az elõzõ fordulóban az ELTE SE-t gyõzte le 5–3-ra, a hölgykoszorú e hét végén, április 7-én 13.30-tól a Kiskunfélegyházi FA Mókusok otthonában vendégszerepel.

Gyõztek a futsalos lányok!2012-04-02 09:23:34

MVFC-ELTE 5-3.

Gyõzött az MVFC nõi csapata, így Pallai Gábor tanítványai továbbra is versenyben vannak az ötödik helyért a bajnokságban.

« Előző « 3. oldal »  Következő »