2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Futsal - Az ELTE SE-vel, a Kiskunfélegyházi Mókusokkal és a Szegedi AK Boszorkányokkal játszanak majd.

 


Székelyudvarhelyen született, 2005 óta futsalozik, nõs, Real Madrid-szurkolóként Barcelona-játékos a kedvence, s azt is pontosan tudja, miként kell élnie egy profi sportolónak – Gál Istvánnal, az MVFC játékosával beszélgettünk.

Kezdjünk egy kellemetlen kérdéssel: hogyan tudtatok kikapni a legutóbbi fordulóban Nagykátán? 10-6 lett az eredmény, amikor kiírtuk, akkor többen azt mondták, ez nem lehet, biztosan felcseréltük a számokat. Mi sem értettük, a Nagykáta utolsó, õsszel 16-2-re vertétek meg õket…

 


Futsal – A sereghajtó Nagykáta otthonában lép pályára hétfõ este az MVFC Berettyóújfalu a férfi elsõ osztályú futsalbajnokság huszadik fordulójában. Az esélyek mindenképpen a vendégek mellett szólnak, akik a tabella második helyén állnak.

Nõi futsal, férfi kézilabda, férfi labdarúgás.

Futsal. A Galaxis NFE vendégeként Csömörön lép pályára vasárnap délelõtt – 10 óra 20 perckor – az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli nõi csapata.

Magabiztos Mezei-gyõzelem2012-03-06 14:03:12

8-3

Magabiztosan nyert az MVFC a Csömör ellen, ezzel megerõsítette második helyét a tabellán.

A hazai gyõzelem nem nagyon forgott veszélyben, nagyobb koncentrációval még nagyobb lehetett volna a külünbség.

Focisulis teremtorna2012-03-05 10:27:28


Lisztes Mihály beszámolóját olvashatják.

A futsal NB1 mai mérkõzésén 3-2-re gyõzött a tabellát vezetõ ETO a második helyen álló MVFC Berettyóújfalu ellen.


Futsal - Leo Mendes késtzer, Victor, Szécsi és Nagy István egyszer volt eredményes.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.


Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.

Futsal. A Ferencváros otthonában lép pályára szombaton 16 órakor az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapata.


Futsal – Igazi hajdú-bihari rangadót rendeznek hétfõn a férfi elsõ osztályú futsalbajnokságban: a DEAC Armada az MVFC Berettyóújfalut fogadja a Hódos Imre-sportcsarnokban hétfõn 18 óra 30 perckor. Ha csak önmagában a felek tabellán elfoglalt helyét nézzük, már akkor is érdekes összecsapásra számíthatunk…


A berettyóújfaluiak visszavágtak az õszi szombathelyi vereségért.


Futsal - A Mezei-Vill férficsapata a Haladást fogadja hétfõ este.


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.

Élõben az MVFC-meccs2012-01-30 09:45:27

Ismét játszanak a férfi futsalosok !

2012. január 30-án (hétfõn)
az Újszegedi TC vendégeskedik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.
Múlt héten a Magyar Kupában szerepeltek és jutottak tovább az MVFC-s fiúk, ezúttal a bajnokság következik – az MVFC második, a vendég Szeged hatodik a tabellán; érdekesség, fordított pályaválasztás mellett õsszel az újonc csongrádiak nyertek 8-4-re, így van miért visszavágni.
Honlapunk természetesen ezúttal is élõben közvetíti a találkozót, szöveges tudósítás mellett képekkel, videókkal is készülünk.

Tartsanak velünk!


Futsal – A bajnokság tizenkettedik fordulójában lép pályára e hét végén – egészen pontosan vasárnap este fél hétkor – az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú nõi futsalcsapata.

Csendes futsal Derecskén2012-01-27 10:27:39

Futsal. A Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége (MHLSZ) 2009 õszén indította útjára az elsõ MHLSZ Futsal Országos Bajnokságot, melyet azóta már a harmadjára rendeznek meg.


Futsal - A berettyóújfaluiak egygólos hátrányban zárták az elsõ, idegenbeli meccset.

Szerdán újabb MVFC-meccs2012-01-24 09:30:33

Ezúttal a Magyar Kupában lépnek pályára a férfi futsalosok. Ezen a héten sem maradunk futsal nélkül, az MVFC Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage ellen lép parkettre január 25-én.   A találkozó 19 óra 30 perckor kezdõdik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban

Rangadót nyert az MVFC2012-01-19 12:24:54

Idegenben gyõzték le a forduló elõtt harmadik helyen álló Aramis csapatát.


Futsal - Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában lép pályára az MVFC Berettyóújfalu.


Futsal - Szép gyõzelemmel kezdte a 2012-es esztendõt az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata. A bihari lányok a Szegedi Boszorkányokat látták vendégül a hét végén a Pálfi István Rendezvénycsarnokban a bajnokság tizedik fordulójában, és simán, 5–0-ra diadalmaskodtak a vendégek felett.

Futsal - A Szegedi AK Boszorkányok ellen lép elõször pályára idén tétmeccsen a Mezei-Vill nõi csapata.

« Előző « 4. oldal »  Következő »