2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Futsal. Megkezdõdik hétfõn a férfi élvonalbeli futsalbajnokság következõ felvonása, az alapszakasz tavaszi idénye. Az MVFC Berettyóújfalu remek helyzetbõl várhatja a bajnokság folytatását, hiszen õszi teljesítményének köszönhetõen a tabella élén telelt.


Futsal – A tabella élén várja a tavaszi folytatást az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú férfi futsalcsapata; az elmúlt idény bajnoki ezüstérmesét nyár óta új mester irányítja.

Futsal - Nem sikerült továbbjutni a Magyar Kupa harmadik fordulójában az MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának; a lányok hazai pályán mérkõztek meg a Miskolci Szabadidõközpont Vénusz együttesével, ám 7–2-re az esélyesebb – a bajnoki tabellát is vezetõ – vendégek nyertek a találkozón.

Érvényesült a papírforma2011-11-28 13:23:57

Futsal - Szinte lemosták a pályáról a tolnaiak a Mezei-Vill nõi csapatát. 8–2-re gyõzte le a Tolna-Mözsi Pallai Gábor alakulatát a nõi futsal NB I-es bajnokságának nyolcadik körében.


Futsal - A nyertes elsõ félidõ után végül döntetlennel kellett megelégednie az MVFC-nek.


Futsal – Múlt heti, Nagykátával szemben aratott nagyarányú, 16–2-es gyõzelmének köszönhetõen az élre ugrott a Mezei-Vill, tehát a berettyóújfaluiak az elsõ hely birtokában várják a hétfõn este fél nyolckor kezdõdõ Üllõ FC Csõ-Montage elleni meccsüket.

Berettyóújfalu – A MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának csak a gyõzelem elfogadható a mérkõzésen.

Futsal - Sikeres hetet hagyott maga mögött az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata: hétfõn a nagy rivális Rába ETO-t sikerült legyõznie, szerdán pedig a Gödöllõi Bikák megverésével a Magyar Kupa harmadik fordulójába jutott.

Berettyóújfalu – A Mezei-Vill Futsal Club nem csupán nagyszerû eredményeivel büszkélkedhet, hanem azokkal a táncoslányokkal is, akik a mérkõzések elõtt és félidõben a hangulatért felelõsek.

 

Berettyóújfalu - Gyõzött az MVFC Berettyóújfalu férficsapata szerda este a futsal Magyar Kupa második fordulójában. A bihariak hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban diadalmaskodtak a Gödöllõi Bikák ellen 6–2-re.


Futsal – Lendületet adott a Kiskunfélegyházán aratott gyõzelem a Mezei-Vill FC nõi elsõ osztályú csapatának, hiszen az élvonalbeli újonc szombaton hazai pályán újra diadalt aratott! Mégpedig kiváló ellenfél, a Ferencváros ellen nyert 6-5-re a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ahol elõször ünnepelhetett NB I-es sikert.


Futsal - Elsõ élvonalbeli gyõzelmének örülhetett az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata a hét végén; ráadásul idegenben szerezte meg a három pontot az együttes.

Futsal - Az újoncok ellen begyûjtötte a három pontot az újfalui együttes.


Futsal – Nem sikerült bravúrral meglepnie közönségét az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli nõi csapatának szombaton, ám a lányok az utolsó percig küzdöttek a tavalyi ezüstérmes Univerzum-Aramis ellen.

Berettyóújfalu - Újra hazai pályán játszik az újfalui nõi futsalcsapat.

Futsal - Idegenben verték másodosztályú ellenfeleiket a hajdú-bihari élvonalbeli csapatok.

 

A megyében az MVFC az úr2011-10-05 05:46:59


Futsal - A berettyóújfalui alakulat 6-1-re kiütötte a DEAC együttesét.

Futsal - Hazai pályán fogadta a miskolciak alakulatát a Mezei-Vill „hölgykoszorúja” a Nõi Futsal NB I. második fordulója alkalmával


Futsal – Két, a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedõ gárda ad egymásnak randevút hétfõn este fél nyolctól a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Az elsõ osztályú pontvadászat ötödik körében a Mezei-Vill a DEAC Armada Futsalt fogadja és mindkét együttes célja az, hogy feledtesse a múlt heti bakit.


Futsal - A Szeged után a Haladás is „megtréfálta” a bajnoki ezüstérmes MVFC-t.

Döntetlen a debütáláson2011-09-26 15:16:24


Futsal - Lejátszotta debütáló mérkõzését az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese a Futsal NB I-ben – az újfalui lányok elsõ ellenfele a Szegedi AK Boszorkányok alakulata volt.

Futsal. Megkezdõdik a bajnokság vasárnap a Mezei-Vill FC nõi futsalcsapata számára: 18 órakor a Szegedi AK Boszorkányok otthonában lépnek pályára a bihari lányok.

Futsal. A bentmaradás az MVFC nõi futsalcsapatának elsõdleges célja a hét végén induló idényben.

Futsal. Nem jött be a szokatlan taktika a berettyóújfaluiaknak.


Akárcsak az elsõ fordulóban, ezúttal is 4–3-ra diadalmaskodott az MVFC.

« Előző « 5. oldal »  Következő »