2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A kisfiú egy kerítés nélküli ház udvaráról szaladt ki az utcára.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a román hajléktalan férfit, akit egy személyautó ütött el szerdán délután Debrecenben

Újabb vonatgázolás!2009-09-11 17:45:38
Két nap alatt a harmadik
Tegnap (csütörtökön) a Budapest - Hatvan - Miskolc vonalon vonatgázolás történt,  ma pedig Aszód volt egy újabb szerencsétlenség helyszíne, s csupán néhány perccel késõbb gázolt a vonat a Békéscsaba – Kötegyán vonalon is.

"Hét-nyolc körül innen indult Nyírcsászárba udvarolni a barátnõjéhez, de itt még nem volt ittas. Anihoz még bement virágért, úgy ment a kis barátnõjé- hez, ez a másik fiatalember meg hazafelé tartott éppen" - mesélte a Nyírbátor- nál elgázolt fiú édesapja, aki nem tud haragudni Bodnár Lászlóra.

Tetovált halott a 4-esen2009-09-02 18:04:14

Szerda délutánig nem sikerült azonosítani azt a fiatal nõt, akit kedden délután gázolt halálra egy személyautó a 4-es fõúton a hajdúvidi leágazásnál.

Az elõzetes igazságügyi orvosszakértõi vélemény alapján „igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt” az a kerékpáros, akit a DVSC válogatott védõje, Bodnár László gázolt halálra péntek este 21 óra körül.

Kerékpáros férfit gázolt Csontos János országgyûlési képviselõ péntek este 19 óra körül Sárrétudvari külterületén. Az 50 év körüli biciklis kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

Gázolt a taxis, majd elment2008-09-19 16:15:08

Debrecen – Nem hívott mentõt az általa elütött 54 éves nõhöz egy taxis péntek hajnalban a Debrecen Plázánál, pedig a gyalogos jelezte, hogy fáj a térde. A rendõrséget a Kenézy-kórház értesítette.

« Előző « 2. oldal »