2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Hazánkban is egyre nagyobb teret nyer a méz alkalmazása mint természetes gyógymód.

Sajnos a hosszú, forró nyár nem mindenkinek a felhõtlen pihenés, kikapcsolódás idõszaka, mert egyre több felnõtt és gyermek küzd ilyenkor betegséggel.

A Kínában szerzett orvosi diploma és a büntetlen elõéletrõl szóló igazolás birtokában is praktizálhatnak Magyarországon orvosok – ezzel bõvült az egészségügyi törvény, amelynek az is szándéka, hogy könnyebb legyen ellenõrizni a kínai tradicionális gyógyítást végzõket.

Ráolvasás, ima, fohász, hang, zene, csontkovácsolás, masszázs, hõ, meleg, méz, szõlõ, fokhagyma: mind-mind a magyarság õsi gyógymódjai közé tartoznak.

Gyógyuljon méhméreggel!2013-12-01 08:40:08

A méhészeti termékek jótékony hatását több ezer éve ismeri az emberiség, idehaza azonban kevésbé népszerûek, mint a környezõ országokban.

Sokat költünk onkológiai kezelésekre, de nem hatékonyan - derült ki a Napi.hu egészségügyi konferenciáján az onkológiai ellátásról szóló elõadáson és az azt követõ panelbeszélgetésen. Nemzeti rákellenes programot, HBCS revíziót, az eredményesség mérését, új támogatáspolitikai rendszer kidolgozását sürgették a szakértõk.

Fordulópont lehet az Alzheimer-kór gyógyításában egy új brit felfedezés, az elsõ szer, amely sikeresen akadályozta meg az agyszövet pusztulását beteg egereknél. Az emberi gyógyszer kifejlesztése még éveket vehet igénybe.

Új állatorvos tûnt fel Dél-Biharban az utóbbi idõben. A gazdák még csak most ismerkednek a barátságos fiatalemberrel. Interjúnkban arra kértük, hogy mutatkozzon be az itt élõknek.
« 1. oldal »