2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Gyõzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezõi pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. A tüntetõk ismét a József nádor téren gyûltek össze.

A négy között az MVFC-BerettyóújfaluA négy között az MVFC-Berettyóújfalu. Futsal – Az NB II-es Ferenváros együttesét fogadta volna a Mezei-Vill a Magyar Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, azonban a vendégek tecnikai okokra hivatkozva lemondták a mérkõzést.

 

Hétgólos BMSE gyõzelem2012-09-09 17:13:29

A nõi kézilabda csapat szombat délután Nádudvaron vendégeskedett, ahol 16-9-es félidõ után 29-22-re gyõzött. A Bencze Zoltán vezényelte gárda hamar eldöntötte a mérkõzést, a 18. percben már nyolc gól (10-2) volt a két együttes közötti különbség.


Futsal - Leo Mendes késtzer, Victor, Szécsi és Nagy István egyszer volt eredményes.


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.


Futsal - Elsõ élvonalbeli gyõzelmének örülhetett az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata a hét végén; ráadásul idegenben szerezte meg a három pontot az együttes.

Futsal - Újoncként indult és megnyerte a nõi NB II-es futsalbajnokságot az MVFC Berettyóújfalu csapata. A bihari lányok rendkívül kiegyensúlyozottan teljesítettek az egész pontvadászat során – mindössze egyetlen vereséget szenvedtek –, sõt a Magyar Kupában is szépen helytálltak, hiszen a legjobb négy közé jutottak, ahol a késõbbi gyõztessel szemben maradtak alul. Addigra azonban már több NB I-es gárdát búcsúztattak...

Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló - A nemrég még NB II-ben szereplõ Baktalórántháza ellen aratott 2-0-s gyõzelmet az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ Berettyóújfalu. De nem csak ennek örülhettek a megyénkbeli futballrajongók, hiszen a Hajdúszoboszló is gyõzedelmeskedni tudott a Kótaj ellen. A részleteket itt tudja megtekinteni.

Futsal - Az FTC-6x6 Taxi az MVFC Berettyóújfalu ellenfele az elõdöntõben. Újabb lépcsõfok következik a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban: hétfõn elkezdõdik a rájátszás következõ köre, az elõdöntõk sora.

Gólzáporos gyõzelemmel indította a rájátszást – egyúttal feledtetve a húsvétvasárnapi kupadöntõben elszenvedett súlyos vereséget – a Mezei-

Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban.
Dózi fölényesen gyõzött2010-08-16 11:38:25
Fölényes gyõzelmet aratott a magyar nõi kézilabda-válogatott Chile ellen a kínai világbajnokságon vasárnap - közép-európai idõ szerint - délelõtt.
« 1. oldal »