2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A kárpátaljai magyarok javára gyûjtenek ma, a nemzeti ünnepen a magyarországi katolikus templomokban.

Dobozba csomagolt karácsony2014-12-13 16:36:10

A Debrecen Gladiators amerikai futball csapat Karácsonyi Cipõsdoboz Adománygyûjtõ Akciót szervez az Aktív Fitness Szabadidõ Centrum együttmûködésével.

Lábnyik elsõ látásra a világ vége; a másodikra egy mesebeli falucska Bákó megyében.

Õk már tettek a település tisztaságáért.Az utóbbi évek egy meghatározott napján önkéntesek tízezrei vesznek részt az ország „nagytakarításában”, a lakókörnyezetükben, a természetben eldobott szemét összegyûjtésében.

A TeSzedd! 2013-ban már harmadik alkalommal megrendezése kerülõ, külföldi minta alapján szervezõdõ önkéntes akció. Célja, hogy összefogja azokat a lakosokat, aki tenni szeretnének azért, hogy tisztább környezetben éljünk, ezért megtisztítják lakóhelyüket és környékét a gazdátlan szemétkupacoktól.

Berettyóújfalu – A K&H gyógyvarázs program ismét játékokkal és könyvekkel járul hozzá a beteg gyermekek gyógyulásához.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya immár második alkalommal szervezett gyûjtést gyermekotthonban élõ gyermekeknek.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya immár második alkalommal szervezett gyûjtést gyermekotthonban élõ gyermekeknek.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság adománygyûjtést szervezett a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére, az összegyûlt adományokat holnap szállítják Devecserre.

Választások - eddig2010-02-16 18:14:43
Eddig 39 jelölõszervezetet vett nyilvántartásba az Országos Választási Bizottság (OVB) a tavaszi parlamenti választásokra. Az ajánlószelvények postázását múlt pénteken befejezték, a pártok és képviselõ-jelöltek március 19-ig gyûjthetik a cédulákat.
« 1. oldal »