2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Egy nap alatt összegyûlt az a 115 aláírást tartalmazó petíció, amit hétfõ este, a testületi ülés után adtak át a diákok Szalay Csaba váncsodi polgármesternek.

Püspökladány – Az iskolai szünet elsõ három hetében három óvoda konyhájában volt fõzés, az azt követõ három hétben a Karacs Ferenc Gimnázium kollégiumában és a Többcélú Nevelési Oktatási Intézmény konyhájában folytatják a rászoruló gyerekek étkeztetését.

Komádiban is betlehemeztek2011-12-12 11:10:14


Komádi – A város fõterén a harmadik gyertyát jelképezõ adventi fény az óriási koszorún. A mûsor csodálatos volt. Nagyon sok ünnepelni vágyó, karácsonyra készülõ városlakó gyûlt össze a templom elõtti téren.

Feltehetõen széndioxid végzett egy idõs asszonnyal és fiával Mátraderecskén a családi ház pincéjében. Az egyébként színtelen-szagtalan gáz, amely pillanatok alatt légzésbénulást okozhat, ...
Gyerekhalál a tornateremben2010-05-19 12:47:36
Egy dél-ukrajnai iskolában, testnevelés óra közben összeesett és meghalt egy 15 éves fiú - adta hírül szerdán a Szevodnya címû lap hírportálja. Osztálytársai szerint soha nem volt gond az egészségével.
Lassabban fogy a magyar2010-03-24 19:57:50
Az elõzetes adatok szerint 2010 januárjában bár kevesebb gyermek született, mint 2009 elsõ hónapjában, de a halálozások száma is jóval alacsonyabb volt, így a természetes fogyás is csökkent - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal szerdai gyorsjelentésébõl.

Az édesapát csónakkal vittük át, hogy azonosítsa a gyermekét, aki vélhetõen a látványtól elvesztette az eszét és nekem támadt, amiért csak most találtuk meg a gyereket. Ezt meghallották a túlparton lévõ családtagok is, akik folyamatosan szitkozódtak, azt kiabálták, hogy majd az én gyermekem is így járjon - mondta Nádházi János hencidai mentésirányító.

Nagyon rossz körülmények közé került Romániában az a kisfiú, akit január végén toloncoltak ki Magyarországról - errõl a korábbi nevelõszülei beszéltek. Õk rendszeresen látogatják Ádámot, és mindent megtesznek azért, hogy hazakerülhessen.

Iskolából tartott haza az a 13 éves fiú, akit az utcán megállított egy tolókocsiban ülõ fiatal férfit toló fiú.

 

Az elsõ vizsgálatok szerint kb. 2-4 éve veszítették életüket a szerencsétlen gyerekek.

 

« Előző « 2. oldal »