2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Vádat emeltek a férfi ellen, aki megszurkálta, majd hagyta elvérezni volt élettársát.

Volt élettársát és annak húgát is szexre kényszeríthette a pocsaji férfi, majd hasba szúrta az idõsebb nõt, akit nem mentett meg a haláltól.

Egy férfi megölte családját, majd önmagával is végzett.

Úgy néz ki, sorozatgyilkos ölhetett prostituáltakat a 4-es fõúton.

A hétvégén meggyilkolt idõs házaspár február elején költözött Hosszúpályiba.

Egy 27 éves debreceni férfit gyanúsít a rendõrség azzal, hogy megölt egy idõs házaspárt szombaton Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.

Megöltek egy idõs házaspárt Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense szombat éjszaka az MTI-vel.

Lehet, hogy sorozatgyilkos végzett a 4-es fõút mellett több örömlánnyal, de az sem zárható ki, hogy egymástól független tettesek követték el a prostituáltak sérelmére az emberöléseket. A rendõrség a lakosság segítségét kéri.

Elõzetes letartóztatásban a Pocsajban történt emberölés gyanúsítottja.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a derecskei rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja. Az ügyben idegenkezûség nem merült fel - kaptuk a választ egy olvasónk bejelentésére.

Bûnösnek találta több ember csérelmére elkövetett emberölés bûntettében és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék R. Lajost, aki 2010 õszén egy vita hevében tõrrel megölte két szomszédját, a Debrecenhez közeli Bayk András kertben.

Jogerõsen is lezárult a halálos szerelmi dráma miatt indult büntetõügy.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben és kifosztásban találta bûnösnek a Debreceni Törvényszék azt a nyíregyházi férfit, aki 2012. október elsején kirívó brutalitással megölte volt barátnõjét a szabolcsi megyeszékhelyen. A bíróság emiatt K. László Zsoltot nem jogerõsen 20 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektõl eltiltásra ítélte - közölte a törvényszék szóvivõje hétfõn, az ítélethirdetést követõen az MTI-vel.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt javasol vádemelést a rendõrség azzal az 50 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly december 20-án gyilkolt meg egy vámospércsi lakost – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya emberölés bûntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, s az ügyben a lakosság segítségét kéri.

Letöltendõ börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Nem jogerõsen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék hétfõn azt a férfit, aki 2011 februárjában egy debreceni lakásban agyonverte élettársát – közölte az ítélethirdetés után a törvényszék szóvivõje az MTI-vel.

Holtan találtak egy 57 éves nõt vasárnap reggel a Hajdú-Bihar megyei Sáránd egyik családi házában – közölte honlapján a rendõrség.

 

Heteken át mérgezte, majd összekötözte és megszurkálta, végül felgyújtotta a férjét. Végignézte a haláltusáját, és megpróbálta eltüntetni a nyomokat. Most 30 éves, ha jól viseli magát, 65 éves korában szabadulhat.

 

 

Ny.-né S. AndreaNy.-né S. Andrea
Békéscsaba, 2012. november 22., csütörtök (MTI) – Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön a férjét felgyújtó Ny.-né S. Andreát elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntette miatt.

A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

Brutális módon végeztek egy 58 éves férfival Szováton
Hajdúszovát - Az a legvalószínûbb, hogy a tettesek látták: van pénz az ittas áldozatnál.

 


Debrecen - Elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntette miatt emelt vádat a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség az elõzetes letartóztatásban lévõ S. Andrea ellen férje, a berettyóújfalui bírósági titkárként dolgozó Ny. László halála miatt - közölte a fõügyészségi sajtószóvivõ szerdán az MTI-vel.

 

Filmszakadásra hivatkozott a férje megölésével gyanúsított berettyóújfalui fiatalasszony.

Jogerõsen 9 évre változtatta a megyei bíróság által elsõfokon kiszabott 6 év 6 hónap börtönbüntetést a Debreceni Ítélõtábla dr. Kardos Sándor vezette büntetõtanácsa annak az 53 éves férfinek az ügyében, aki 2008. szeptemberében leszúrta élettársát (20 évet éltek együtt). K. Lajos emberölésben és kiskorú veszélyeztetésében bûnös.

« 1. oldal »  Következő »