2024. április 24. Szerda, György.
 
Biztosan voltak elõjelei a pszichiáterek szerint annak, hogy a tenyõi férfinak súlyos mentális betegsége van. De sem a környezete, sem a magánpszichológus, akihez járt, nem vette ezt észre.
Szemtanúkat, egy 144-es busz utasait és a buszra várakozók jelentkezését várja a rendõrség a szerda reggeli, XVI. kerületi gyilkosság ügyében. A szír pénzváltó megölésének eddig egy szemtanúja van.
Fejlövés végzett azzal az autójában ülõ szír férfivel, akit szerdán reggel támadtak meg Budapesten. Az autóra legkevesebb három lövést adott le a támadó, több lõszerhüvelyt találtak az autó közelében.
Az apa mészárolt Tényõn2010-03-16 17:46:09
A férj végzett családjával hétfõ reggel a Gyõr-Moson-Sopron megyei Tényõn - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Szabadfi Árpád, a megyei rendõr-fõkapitányság vezetõje.
A rendõrség feltételezése szerint többen követték el a hétfõi, tényõi négyes gyilkosságot. A nyomozók éjjel egy órakor felfüggesztették a helyszínelést a településen, délelõttre ígérnek tájékoztatást.
Az utóbbi húsz év legbrutálisabb gyilkosságát derítette fel a rendõrség Debrecenben. A rendõrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki - január 13-a és február 1-je között - megölte két idõs szomszédját Debrecenben.
Letartóztatták a BBC brit közszolgálati adó egyik veterán mûsorvezetõjét, miután egy televíziós mûsorban bevallotta: megölte azonos nemû szeretõjét, aki gyógyíthatatlan AIDS beteg volt.

Információink szerint az is elképzelhetõ, hogy a nõ az emberölést megelõzõ napokban többször adott be a férjének titokban kábító, érzékszerveket tompító szereket.

Az elsõdleges információkból kiindulva egyelõre még nem emberölés, hanem "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt nyomoznak a rendõrök a hétfõn, Berettyóújfalun történt eset kapcsán, ...



Gyilkosság
BERETTYÓÚJFALUBAN!
A rendõrség lezárta a Marian Cozma kézilabdázó meggyilkolása ügyében indított nyomozást. A nyomozók adatai szerint R. Sándor szúrta szíven és vesén Marian Cozmát 2009. február 8-án Veszprémben a Patrióta lokál elõtt.
Napokon keresztül hevert vérbe fagyva annak a fiatalembernek a holtteste, akit kedden éjjel találtak meg a rendõrök Pécsett. A 31 éves férfit a saját lakásában ölték meg Kertvárosban.

Elõzetes letartóztatásba helyezte a Pest Megyei Bíróság azt a fiatalembert, aki pénteken Gyálon egy replika fegyverrel szabályosan kivégezte volt barátnõjét. A tettes január 21-ig marad elõzetes letartóztatásban.


Brutálisan öltek meg két embert a Pest megyei Nagykõrösön, még december elején. A szomszédok napok óta nem látták a közép- korú férfit és élettársát, egy héttel késõbb értesítették a rendõrséget.
Elfogták a gyáli gyilkost2009-12-21 10:30:21

Milyen körülmények között történt meg a gyilkosság?

Valószínûleg nem rablótámadás áldozata lett az a 16 éves lány, akinek a holttestét péntek reggel találták meg Gyálon.

Ismeretlen tettes hétfõn este egy szamurájkarddal hasította szét egy nõ fejét, egy férfit pedig összevagdalt és a kezét csuklóból levágta. A horrorfilmbe illõ jelenet azonban egyáltalán nem meglepõ, hiszen négyezer forintból bárkibõl lehet szamuráj, csak be kell mennünk egy nagyobb ajándék üzletbe.

© Illusztráció

Egy szamurájkarddal hasította szét egy nõ fejét, egy férfit pedig összevagdalt és a kezét csuklóból levágta a tettes.

A lincselés áldozatává vált Szögi Lajos jogi képviselõje újabb feljelentéseket tett, ugyanis úgy véli, hogy nem csak azok a felelõsek a szörnyûséges tettért, akiket eddig megvádoltak és el is ítéltek.

« Előző « 3. oldal »  Következő »