2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Fehér virágokba borult a kaposvári temetõ ravatalozója. D. Miklóst pécsi csoporttársai is elkísérték utolsó útjára.

A sûrû orvosváltások miatt csak depresszióját kezelték, kényszeres viselkedését viszont rejteni tudta. Ráadásul utóbbi betegségét még fel is erõsítették a depresszióra szedett gyógyszerei.

A fiatalember 5 lövést kapott a testébe: két golyó a lábszárát, egy a combját, egy a medencéjét és egy az ágyékát érte.
A lövöldözõ az egyetem egyik gyógyszerész hallgatója volt. Zavartan viselkedett, majd fegyvert rántott és rálõtt három diáktársára és egy takarítóra.


Megtalálták a hétfõn holtan elõkerült német nõ élettársának holttestét is Mohácson. A 71 éves férfi teste 6 méter mélybõl került elõ, ahová valószínûleg munkagép segítségével ásták el.
Titkolják a kivégzést?2009-11-16 13:40:46

Az ítélethirdetésnek mintegy 30 perce vége. Sikerült röviden beszélni az elsõ- és másodrendû vádlottal. Délutáni összefoglalónkban azt is elolvashatják.

A 26 éves fiatalember többeknek tartozott milliókkal. Az egyik hitelezõje megtalálta, és egyetlen lövéssel kivégezte egy garázsban. A rendõrök alig fél nap alatt, még az éjszaka elfogták a feltételezhetõ gyilkost.

A 40 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol nem sokkal késõbb belehalt sérüléseibe.

Három emberrõl vannak bizonyítékok, hogy részt vettek a gyilkosságban. Az ügyvédek szerint késett a rendõrség azzal, hogy csak most õsszel kezdte el bemutatni a Cozma-gyilkosság gyanúsítottait a tanúknak.
Két férfit lõttek fejbe2009-10-05 16:39:48

Az avasi Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakója azt mondta, hogy "annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a bilincs".

Marian Cozma kezdte a lökdösõdést február 8-án abban a veszprémi diszkó- ban, ahol a verekedés után megölték - állítja az egyik gyanúsított ügyvédje.

A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette ágyába. Szombaton pedig nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértõ véleménye szerint a 49 éves nõt megfojtották.
« Előző « 4. oldal »  Következő »