2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A család hozzátartozója fedezte fel a kislétai asszony holttestét és az ájultan fekvõ 13 éves lányt is hétfõ hajnalban. A 45 éves asszonyt meggyilkolták, a kislányt jelenleg is mûtik: állapota súlyos. A kislétai eset Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nem az elsõ, áprilisban Tiszalökön lõttek le egy roma férfit.

Világító vérnyomok buktatták le a gyilkosokat


"Most gyere" - szólt az ilki nõ unokatestvérének, akivel közösen ölték meg a nõ férjét. Amikor végeztek vele, felrakták a stráfkocsira, betakarták szénával, a testet egy fasorba tették, a kocsi nyomait gondosan elsepereték.

Hencida - Agyonverte feleségét még december 27-én egy 38 éves hencidai férfi – közölte kedden Sápi Tibor rendõrségi szóvivõ. Az indok: a nõ nem találta a bejárati ajtó kulcsát, és még a bort is megitta…

Szerdán délután elõzetes szóváltást követõen, biharnagybajomi házának udvarán egy késsel többször megszúrta 45 éves ismerõsét, az a 34 éves asszony, akit õrizetbe vettek a rendõrök.

Gyilkosság Komádiban2008-11-07 16:07:27

Komádi -Emberölés megalapozott gyanúja miatt csütörtökön õrizetbe vettek egy 39 éves komádi férfit – közölte pénteken Vezendi Jánosné, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

« Előző « 5. oldal »