2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az Európai Unió lakosságának több mint kétharmada saját tulajdonú ingatlanban lakik, a házban élõk aránya 59,3 százalékot, a lakásban élõké pedig 40 százalékot tett ki tavaly - derült ki az unió statisztikai hivatalának a jelentésébõl.

Egy szobával kevesebb2015-01-28 17:31:19

A nagyfiú kivételével minden családtag maradt a lakóház ép felében.

Elõfordult már Veled, hogy egy-egy takarítás során azon bosszankodtál, mennyi dísznek nevezett „kacat” halmozódott fel otthon? Egyáltalán mi a dísz?

A lakás-, és családi ház tulajdonosoknak az ítéletidõ ellenére sem szabad megfeledkezniük arról, hogy a havassá és jegessé vált járdák plusz kötelességet jelentenek számukra.

Az egyre növekvõ közüzemi díjak, illetve a klímaválság egyre inkább az energiatudatos épületek irányába tereli a lakosságot. Ennek folyományaként pedig az ingatlanhirdetések között elkezdtek megjelenni hazánkban is a passzív épületek.

Házszentelés Bedõn2013-01-14 11:21:01

Házszentelés Bedõn
Bedõ – Az õsi hagyomány szerint idén is sor került a görögkatolikus házszentelésre Bedõn, ahol a román, illetve magyar nyelvû ima után a pap szenteltvízzel hintette meg a lakásokat.

Ma ismét életbe lép a kilakoltatási moratórium, így lakóingatlant március 1-jéig bizonyos esetek kivételével tilos kiüríttetni.

Meglendült a családi házak piaca
Jól járhatnak azok, akik az elmúlt 3 évben nem kapkodták el a vásárlást.

Budapest, 2011. december 30., péntek (MTI) – Új és használt lakás vásárlására, korszerûsítésre, késedelmes vagy felmondott jelzáloghitellel terhelt lakás vásárlására, a hátralékos adós általi kisebb lakás vásárlására, illetve a deviza jelzáloghitel kiváltására felvett kölcsönök után vehetõ igénybe a jövõben az otthonteremtési kamattámogatás – az errõl szóló kormányrendelet a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Budapest, 2011. október 17., hétfõ (MTI) – Az uzsora-bûncselekmény szigorúbb szankcionálásáról dönthet mai ülésén az Országgyûlés. A képviselõk emellett megkezdik annak a fideszes javaslatnak a tárgyalását, amely elzárással vagy 150 ezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtaná azokat a hajléktalanokat, akiket fél éven belül másodszor büntetnek meg azért, mert közterületen laknak.

Micsoda? Napra forgó ház!2009-12-09 12:12:15
« 1. oldal »