2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Már 27 ezer pályázó támogatásáról döntöttek az elavult háztartási gépek, kazánok és nyílászárók cseréjére tavaly szeptemberben meghirdetett Otthon Melege Programban – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.

A hétvégén 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményezõ cseréjére vonatkozó támogatói okiratot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel kedden.

haon.huBudapest, 2014. október 28., kedd (MTI) – A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatja a lakosságot, hogy az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszere a túlterheltségébõl adódó technikai okok miatt nem üzemel, a hiba miatt senki nem eshet el a pályázati lehetõségtõl – közölte a tárca az MTI érdeklõdésére kedden.

Õsszel nyílnak meg a lakossági energetikai pályázatok. A legmagasabb elnyerhetõ összeg fûtéskorszerûsítés esetén 650 ezer, ablakok cseréje esetén 520 ezer, háztartási gépcsere esetén 35 ezer forint lesz.

A részletes pályázati dokumentáció csütörtöktõl elérhetõ a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

« 1. oldal »