2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Összeütközött egy kamion és egy busz Tiszafürednél a 34-es fõúton. A balesetben egy 17 éves tiszaigari fiú meghalt, 24-en megsérültek, köztük 9-en súlyosan, egyikük életveszélyes mellkassérülést szenvedett. A sérülteket a karcagi, a debreceni, az egri és a szolnoki kórházba szállították - közölték. A buszon többségében diákok utaztak Tiszafüred felé.

Megszúrta élettársát2008-09-30 08:15:02

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt tegnap éjszaka õrizetbe vett egy ártándi férfit, aki egy késsel mellkason szúrta élettárást.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.

Föld omlott egy munkásra egy teherautó platójáról Bólyon, az M60-as autópálya építésénél csütörtök kora reggel. A férfi lábára rátolatott a földdel megrakott teherautó, így nem tudott elugrani. A kiérkezõ tûzoltók nem tudták idõben kiásni, a 60 éves mûszakvezetõ életét vesztette.

Öngyújtógáztól fulladt meg egy nõ Komáromban. Az áldozat kábítószerként szippantott be túl nagy adag gázt, amelynek egyik összetevõje légzésbénító hatású.

Már több mint 130 halálos áldozata van a Hanna hurrikánnak Haitin a legújabb adatok szerint. Van olyan kikötõváros, amely napok óta víz alatt van, a segélyszállítmányok pedig nehezen jutnak el a rászorulókhoz.

Az elsõ vizsgálatok szerint kb. 2-4 éve veszítették életüket a szerencsétlen gyerekek.

 

« Előző « 2. oldal »