2019. szeptember 16. Hétfő, Edit.
 
Nem szokványos haláleset2015-05-14 12:27:43

Súlyos ütlegelés után hunyt el, de a boncolóorvos úgy látta, a verésnek nincs köze a tragédiához.

Tûzben meghalt egy férfi Konyáron hétfõ hajnalban – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy 10 éves gyermek halálesete ügyében.

Több mint ezren kísérték utolsó útjára hétfõn a Borsod megyei Alacskán azt a katonanõt, aki augusztus 23-án halt meg Afganisztánban, miután támadás érte konvojukat.
A kórházban belehalt sérüléseibe az a kislány, aki hétfõn kora délután zuhant ki egy nagykanizsai házból. A hatéves gyerek percekig kapaszkodott a párkányba, mielõtt leesett.
Több száz baleset történt a nyár utolsó hosszú hétvégéjén. Csütörtöktõl vasárnap délutánig nyolcan haltak meg az utakon, végleges összesítést hétfõre ígért a rendõrség.
Cápatámadás miatt meghalt egy 31 éves ausztrál férfi kedden szörfözés közben Ausztrália nyugati partjainál - közölte az ausztrál rendõrség.
Mexikó kedden teljes körû vizsgálatot követelt egy 14 éves kisfiú halála ügyében, akit a gyanú szerint egy amerikai határõr lõtt le a két ország határánál.

A kép illusztráció!
Négy ember halt meg hétfõn hajnalban a 4-es fõút abonyi elkerülõ szakaszán, ahol az újszilvási elágazásnál egy autó és egy kisteherautó karambolozott.
Feltehetõen széndioxid végzett egy idõs asszonnyal és fiával Mátraderecskén a családi ház pincéjében. Az egyébként színtelen-szagtalan gáz, amely pillanatok alatt légzésbénulást okozhat, ...
Õrizetbe vették kora este azt a nõt, akit a rendõrök az ercsi gyilkosság kapcsán állítottak elõ. A gyanúsított egy bottal vert halálra egy férfit, aki éjszaka berontott családja házába, és vegyi anyagot locsolt rájuk.
« 1. oldal »  ... 8 Következő »