2024. április 24. Szerda, György.
 
Felmentették a vadászt, aki még 2007-ben a Zala megyei Bocska közelében egy szervezett vadászaton lelõtte német társát. A 67 éves férfi egy magaslesen halt meg, miután a golyó a szívéig hatolt.
Hét kisgyerek, és egy óvónõ meghalt, valamint 12-en megsebesültek szerdán a kínai Saanhszi tartományban, amikor egy férfi egy húsbárddal támadt egy óvodára.
Klein Dávid hazatért a Mount Everestrõl. Társával oxigénpalack nélkül akarta megmászni a világ legmagasabb pontját, de útközben lavina sodorta el õket. Várkonyi László nem élet túl a balesetet.
A fiát mentette ki a Tiszából, de saját magán már nem tudott segíteni az a férfi, aki szombaton este fulladt bele a folyóba a Csongrád megyei Mártélynál. A 41 éves férfi három fiával horgászott a Tiszán, ...

Már csak a holttestét sikerült megtalálni annak az idõs, beteg, térben és idõben tájékozódni képtelen újlétai asszonynak, aki kedd reggel tûnt el lakásából...

Meghalt egy 35 éves indiai férfi miután radioaktív sugárzásnak volt kitéve egy Újdelhiben található fémhulladék telepen - közölte kedden a város rendõrsége.
Lezuhant egy orosz tehergép2010-04-22 14:00:13
Rizsföldbe csapódott egy orosz teherszállító repülõ csütörtökön a Fülöp-szigeteken. A gép landoláshoz készülõdött, amikor eddig ismeretlen okok miatt lezuhant.

Hatan haltak meg és öten megsebesültek a balesetben, Kolumbiában. A tragédiáról felvétel is készült.

Nemrég egy szörnyû motorosbaleset szemtanúja voltam sokadmagammal. A motoros nagy sebességgel ment, rémülten néztünk utána, aztán hallottuk is a csattanást.

Öten ember meghalt, öten pedig megsebesültek, amikor fényes nappal lövöldözés tört ki a népszerû üdülõhelyen, a mexikói Acapulcóban - közölte a helyi rendõrség csütörtökön.
Halálra késelt egy középiskolás diákot egy 16 éves fiú hétfõn délután, Dunaújvárosban. A városban márciusban több fiatalkorú bûnözõ került rendõrkézre, akik gyerekeket raboltak ki, ...
Meghalt az egyik kislány a márciusban szétválasztott brazil sziámi párból - közölte hétfõn az operációt végzõ orvoscsoport vezetõje. A bejelentés szerint az egyéves Maria Luiza szervezete nem tudott megbirkózni a megterhelõ mûtét hatásaival.
Szombaton helyezik végsõ nyugalomra Lech Kaczynski lengyel államfõt, egy héttel azután, hogy életét vesztette egy oroszországi repülõgép-szerencsétlenségben - írta hétfõi számában a Gazeta Wyborcza.
Tragédia az Árpád hídon2010-04-08 15:10:46

A legfrissebb adatok szerint 68 ember vesztette életét a kirgizisztáni fõvárosban zajló tiltakozó megmozdulásokon - közölte csütörtökön a biskeki Egészségügyi Minisztérium.
Ártatlannak vallotta magát kedden az amerikai Hampshire bíróságán három középiskolás, akiket azzal vádolnak, hogy terrorizáltak és szexuális kapcsolatba rángattak bele egy 15 éves lányt, ...
Négy síelõ halt meg hétfõn a francia Alpokban történt lavinákban - közölte a francia rendõrség. A síelõk mind kijelölt pályákon kívül voltak, amikor elkapta õket a hógörgeteg.
Legalább kilencen meghaltak, amikor két pokolgép robbant az Oroszországhoz tartozó Dagesztánban szerdán. A második pokolgépet egy rendõrnek öltözött öngyilkos merénylõ indította be.
Meghalt ejtõernyõzés közben egy 35 éves magyar férfi az amerikai Texas szövetségi államban csütörtökön - közölte a helyi sajtó. A férfi a leszálláshoz készült, amikor egy széllökéstõl összecsuklott az ernyõje, és fejjel egy kis házra zuhant.
« Előző « 2. oldal »  Következő »