2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Meghalt egy 30 év körüli férfi hétfõn délelõtt Debrecenben. A férfi a város legmagasabb, 22 emeletes toronyházából zuhant ki. A haláleset körülményeit a rendõrség vizsgálja.

Napokon keresztül hevert vérbe fagyva annak a fiatalembernek a holtteste, akit kedden éjjel találtak meg a rendõrök Pécsett. A 31 éves férfit a saját lakásában ölték meg Kertvárosban.
Meghalt egy magyar férfi Svájcban, amikor snowboardozás közben maga alá temette egy lavina a Berni-Alpokban. A baleset még vasárnap történt, a férfi hétfõn halt meg a kórházban. A 33 éves fiatalember egy bázeli kutatóintézetben dolgozott.

Egy fiatal hölgy vesztette életét a ma délelõtt történt balesetben.

Halálos baleset a 4-esen2010-02-01 18:24:04

Tragikus baleset történt Döge közelében a 4-es fõúton, ahol egy autó és egy tehergépkocsi ütközött, egy sérült életéért hiába küzdöttek a mentõsök.

Halálos vasúti baleset2010-01-27 17:28:46

Egy ember meghalt, amikor autó és vonat ütközött szerda délután három óra elõtt a Hajdú-Bihar megyei Mezõpeterdnél.

Két gyermek veszítette életét kedden délután a 4-es fõúton, Cegléd közelében történt balesetben - mondta a Független Hírügynökségnek Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

Meghalt az Avatar közben2010-01-19 17:36:14
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar címû filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedõ férfi valószínûleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.

Újabb két ember halála hozható összefüggésbe a H1N1-vírussal Szegeden.

 

A robbanásban egy ember meghalt, tizennégyen súlyosan megsérültek. A szerterepülõ repeszdarabok többeket életveszélyesen megsebeztek, maradandó fogyatékosságot okozva. Életfogytiglannal büntették az egy ember halálát és többek súlyos sérülését okozó férfit.

A 37 éves férfi korábban válságos állapotban került a békéscsabai kórházba.

Meghalt az a férfi, akinek a lakásában felrobbant egy gázpalack péntek hajnalban Budapest V. kerületében.

Újabb áldozatot követelt a H1N1. Szegeden meghalt egy asszony, akit meg- támadott az új vírus.

Egy koraszülött csecsemõ és egy kamaszlány halt meg a napokban.

Többen megsérültek, amikor felborult egy autó vasárnap délután az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Feltehetõleg elektromos tûz okozta annak a férfinak a halálát, akinek 24-én reggelre égett le a háza Csökmõn az Akácfa utcában.

Részletek >>

Szerda reggel meghalt a 21 éves, gyõri kórházban kezelt H1N1-gyel fertõzött kismama. Az idõ elõtt világra hozott kisbaba állapota...

Egy 50 éves Komárom-Esztergom megyei nõ igazoltan a H1N1 vírussal kapcsolatosan hunyt el szombaton éjszaka - elõzõleg megkapta az oltást.

Valószínûleg nem rablótámadás áldozata lett az a 16 éves lány, akinek a holttestét péntek reggel találták meg Gyálon.

A boncolásnál derült ki, hogy az esztergomi csecsemõ kétoldali vérzéses tüdõgyulladásban hunyt el, ami újinfluenzás fertõzésre utalt.

Egy tízéves gyermek is meghalt Gyõrben az újinfluenza szövõdményében. Az eset még a múlt héten történt, de csak most jelentették be.

© Illusztráció

Egy szamurájkarddal hasította szét egy nõ fejét, egy férfit pedig összevagdalt és a kezét csuklóból levágta a tettes.

« Előző « 4. oldal »  Következő »