2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A szerencsétlenséget gyorshajtás okozta, a fiatalok autója kettészakadt, amikor csaknem 150-es tempóval frontálisan ütközött egy másik személykocsival.

Több órán keresztül állt a vasúti forgalom egy halálos vonatgázolás miatt péntek éjszaka az újfehértói állomás egyik vágányán.

A férfi a huszonegyedik halálos áldozat Magyarországon, akinek a halála összefüggésbe hozható az újinfluenza fertõzéssel.

A 40 éves nõt hetek óta mélyaltatásban tartották.

Több mint 100-an meghaltak, mintegy 140-en megsérültek egy oroszországi bárban kitört tûzvészben.

Ketten sérültek meg súlyosan abban a kora reggeli balesetben, amely Debrecenben, a Szent Anna és a Klaipeda utcák keresztezõdésében történt, ahol három autó ütközött össze.

Fehér virágokba borult a kaposvári temetõ ravatalozója. D. Miklóst pécsi csoporttársai is elkísérték utolsó útjára.

Egy ember a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amely kedden késõ éjszaka történt a Hosszúpályi és Pocsaj közötti úton, ahol egy autó a fának csapódott.

Egy 24 éves fiú is meghalt kedden az újinfluenza szövõdményében hazánkban.

A várandós nõ életéért csütörtök óta küzdöttek az orvosok.

Meghalt egy 18 éves tiszafüredi fiatalember a karcagi kórházban, akinek szervezetében kimutatták a vírust.

Metró gázolt halálra egy embert vasárnap délelõtt a Ferenciek terén, az Újpest felé vezetõ oldalon.

Ukrajnában 414-re emelkedett az influenza halálos áldozatainak száma, miután szerda este óta újabb 10 beteg halt meg a szövõdmények következtében.

Az influenza új típusa miatt halt meg egy 43 éves férfi Romániában, õ az elsõ halálos áldozat a betegség május végi felbukkanása óta, jelentette be hétfõn a román egészségügyi minisztérium államtitkára.

Hiába látták többen is a balesetet, nem tudtak segíteni azon a sofõrön, akinek szombaton kigyulladt az autója miután fának ütközött...

Titkolják a kivégzést?2009-11-16 13:40:46

A 26 éves fiatalember többeknek tartozott milliókkal. Az egyik hitelezõje megtalálta, és egyetlen lövéssel kivégezte egy garázsban. A rendõrök alig fél nap alatt, még az éjszaka elfogták a feltételezhetõ gyilkost.

« Előző « 5. oldal »  Következő »