2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hamis igazolványt adott át2015-05-10 10:41:40

A Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei elfogtak egy román állampolgárt a létavértesi határon.

Visszairányították õket2015-04-21 08:18:06

Az ártándi határátkelõhelyen a rendõrök két moldáv állampolgár ellen is intézkedtek.

A biharkeresztesi rendõrök az ártándi határátkelõhelyen négy belépésre jelentkezõ moldáv férft irányítottak vissza beutazási tilalom miatt Romániába, egy kilépésre jelentkezõ körözött román-moldáv állampolgárt pedig elfogtak.

Magyarország 2020-ig két autópályát is megépít a magyar-szlovák határig - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban csütörtökön, miután tárgyalt Lubomír Váznyval, a szlovák kormány kiemelt beruházásokért felelõs miniszterelnök-helyettesével.

A Magyarország és Burgenland közti, határmenti közlekedésfejlesztésrõl írt alá szándéknyilatkozatot Hans Niessl, Burgenland tartományfõnöke és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelõs államtitkára.

2015 elsõ felében megnyílhat a régi röszkei átkelõ a magyar-szerb határon - jelentette be Becsey Zsolt hétfõn Szegeden.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatása szerint 47 új határátkelõ épülhet meg a megállapodások alapján - írta keddi számában a Világgazdaság.

A közúti kapcsolatok átfogó fejlesztésérõl, összesen hat új határátlépési pont létesítésérõl írt alá kormányközi szándéknyilatkozatot Orbán Viktor magyar és Alenka Bratusek szlovén miniszterelnök pénteken a Vas megyei Apátistvánfalván.

A Vám- és Pénzügyõrség és a rendõrség munkatársai az éjszaka nagy mennyiségû hamisított parfümöt találtak egy török kamion rakterében Ártándon. A Törökországból érkezõ és a fuvarokmányok szerint üres üvegeket szállító kamiont a pénzügyõrök röntgen berendezéssel átvilágították. >>>
Iraki menekülteket fogtak2009-11-11 13:22:59

A debreceni Vám-és Pénzügyõri Hivatal munkatársai tegnap éjszaka 4 iraki menekültet találtak egy román teherautó rakterében.

Tetemek a magyar határnál2009-11-09 14:30:11

Magyarországon mintegy 30 millió forint az eszmei érteke annak a 3 ezer kistestû védett madárnak, melyek tetemét vasárnap hajnalban találták meg a debreceni Vám- és Pénzügyör Hivatal munkatársai az ártándi határátkelõnél.

« 1. oldal »