2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Több éven át zsarolhatta fenyegetéssel fiatalabb iskolatársát.

Hencida - Nincs eszköz az önkormányzat kezében, a felelõtlen gazdák kutyái így szabadon járnak be a temetõbe.

 

Új várók Hencidán2014-12-05 13:17:54

Három fedett várót helyeztek el november közepén Hencida buszmegállóiban. A fából készült létesítményeket uniós pályázat segítségével vásárolta az önkormányzat. Felvételünk a Vöröshadsereg úti megállóban készült.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Újabb százötven településen vezetik be a bûnmegelõzési mintaprogramot.

A száz százalékban hátrányos helyzetû roma tanulókat oktató Fekete Borbála Általános Iskola tagintézményeként mûködõ hencidai Csere-erdõ Általános Iskolában megszûnt a jogszerûtlen oktatás: a mai napon ugyanis átadták az eddig használaton kívüli, ám mára felújított Kossuth utcai épületet, így a felsõs és alsós tanulók – 108-an – a korábbi délelõtti-délutáni váltás helyett délelõtt tanulhatnak.

“Fesztivál a hagyományokért”
Pocsaj-Bojt – A Bojtért Egyesület fesztivált rendezett a hagyományok jegyében 2013. április 8-án Bojton, a Roma Nemzetiségi Nap keretében.

Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére hajnalban érkezett telefonon bejelentés, hogy Hencidáról egy istállóból ismeretlenek hámokat és hajtószárakat loptak el.

Adj vért, adj esélyt!2012-07-31 10:55:47

 


A Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete véradást szervez 2012. augusztus 2- án 09.00 órától 11.00 óráig Gáborján Polgármesteri Hivatalában, 12.00 órától 13.30 óráig Hencidán a Mûvelõdési Házban!

Sok szeretettel várunk mindenkedves véradót, segíteni akarót!

Gyere el és ments meg 3 életet!

 

Az Útinform megyei ügyeletétõl délután három órakor kapott információ szerint jelenleg egy út, a 4812-es járhatatlan Hencida és Esztár között, a közútkezelõ gépeivel igyekszik járhatóvá tenni.


Hencida –  Súlyosan megsérült egy 84 éves nõ, amikor vasárnap délután kirabolták egy hencidai buszmegállóban – tájékoztatott a rendõrség kedden.

Hencida - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt két személyt vett õrizetbe tegnap.

 

 

M4: marad az eredeti2010-11-19 15:07:15

A civilek által javasolt nyomvonalat vizsgálják, de várhatóan elutasítják.

Idõs asszonyt bántalmazott és rabolt ki kedden délután két hencidai fiú, akik már rács mögött vannak.

Kedden délben Hencidán egy asszony és két lánya bántalmazott az utcán egy fiatal nõt.

Hencida - Agyonverte feleségét még december 27-én egy 38 éves hencidai férfi – közölte kedden Sápi Tibor rendõrségi szóvivõ. Az indok: a nõ nem találta a bejárati ajtó kulcsát, és még a bort is megitta…

Hencida - Mindene odaveszett egy tûzben a hencidai fiatal párnak, akik öt gyermeket nevelnek. Házuk lakhatatlanná, életveszélyessé vált. Most egyetlen szobában laknak heten.

Rablás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával vettek õrizetbe csütörtökön egy 43 éves férfit és 40 éves élettársát a bihari kistelepülésen – közölte pénteken a rendõrség.

« 1. oldal »