2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Az önkormányzatok nemcsak a saját területükön lévõ, hanem attól 30 kilométeren belüli belterületi földet is megigényelhetnek közfoglalkoztatási célra; a vagyonkezelés ideje 15 év – egyebek mellett ezt tartalmazza a Nemzeti Földalapkezelõ Szervezet (NFA) hirdetménye, amely a pénteki Hivatalos Értesítõben jelent meg.

A hatósági erkölcsi bizonyítványt október elsejétõl új helyszínen, a Központi Okmányirodában lehet személyesen igényelni – tájékoztatta a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) csütörtökön az MTI-t.

Illusztráció
Debrecen – A kérelmet csak elektronikus úton, ûrlapkitöltõ segítségével, ügyfélkapun keresztül lehet beadni.

Az ingatlanvásárlást támogató szocpol átalakításának részletei meglepetéseket is tartogathatnak. A legnehezebb az energetikai tanúsítvány értékéhez kötött feltétel teljesítése lesz.


2012. május 23-án 17 órakor nyilvános filmvetítéssel nyitja meg kapuit Berettyóújfaluban a Makk Kálmán Filmszínház . Ebbõl az alkalomból díjmentes filvetítésre kerül sor -
Makk Károly: Fûre lépni szabad c. filmje -  amire INGYENES foglalási jegyek igényelhetõk a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban. 1 fõ maximum 2db belépõjegyet igényelhet!

« 1. oldal »