2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Levették a lélegeztetõgéprõl a Magyarországon legrégebben kezelt újinfluenzás beteget. Az 53 éves nagykanizsai tanárnõt november közepe óta ápolják H1N1 fertõzéssel. Vasárnap óta már önállóan lélegzik és képes ülni is.

Egy koraszülött csecsemõ és egy kamaszlány halt meg a napokban.

Szerda reggel meghalt a 21 éves, gyõri kórházban kezelt H1N1-gyel fertõzött kismama. Az idõ elõtt világra hozott kisbaba állapota...

Egy hét alatt 564 influenza szerû megbetegedést regisztrált a figyelõszolgálatra kijelölt nyolcvan orvos Hajdú-Bihar megyében.

Meghalt egy 50 éves, H1N1 vírussal fertõzött férfi a marcali kórházban és egy idõs asszony is, Szegeden.

Már 36-an haltak meg és 60-120 beteg kerül kórházba naponta Magyarországon, közülük 4-5 fertõzött kerül intenzív osztályra és 3-4 embert kell lélegeztetõ gépre kapcsolni.

Kiengedték a Semmelweis Egyetem (SE) Kútvölgyi úti kórházából csütörtökön azt a 21 éves kismamát, aki a múlt hét közepén a H1N1 fertõzés miatt még olyan súlyos, életveszélyes állapotban volt, hogy ...

25-rõl 27-re nõtt az újinfluenza miatt életüket vesztett betegek száma.

Egy hét alatt negyven százalékkal, 380-ra nõt az influenzaszerû megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma megyénkben.

A világjárványos influenzavírus az alsó légutak mélyén is okoz súlyos szövetkárosodást. Ugyanez volt jellemzõ az 1918-as és az 1957-es világjárványt okozó vírusra,...

A férfi a huszonegyedik halálos áldozat Magyarországon, akinek a halála összefüggésbe hozható az újinfluenza fertõzéssel.

Nincs teljes védelem2009-12-08 13:58:15

A 40 éves nõt hetek óta mélyaltatásban tartották.

Folyamatosan javul az állapota annak a 29 éves férfinak, akit a debreceni Kenézy kórház intenzív osztályán ápolnak H1N1 vírusfertõzéssel, annak ellenére, hogy megkapta a védõoltást.

Másfél hónapja kapott védõoltást, mégis megfertõzõdött az a debreceni rendõr, akit lélegeztetõ gépre kellett tenni.

Újabb két H1N1-el fertõzött beteg halt meg, õk a Szent László Kórházban - tudta meg a TV2 Tények.

Egy 24 éves fiú is meghalt kedden az újinfluenza szövõdményében hazánkban.

« 1. oldal »  Következő »