2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Több, internetes adatforgalom elemzésével foglalkozó cég is jelezte, hogy a hétvégén hirtelen óriási urgást tapasztaltak az IPV6-alapú adatforgalomban az egész interneten.
Hiába a korlátozás, mégis egyre több az internetfüggõ Kínában. Fõleg vidéken, a szegényebbek között. A probléma olyan súlyos, hogy az országban már több száz klinika mûködik, ahol a kóros internetezõket kezelik.
Mûködik az ûrrouter2010-01-29 18:48:36

Sikeres volt az elsõ világûrben mûködõ internetes forgalomirányító rendszer tesztje.

Pompás új szolgáltatással rukkolt elõ a hétvégén a Google: Budapest belvárosának épületei mostantól háromdimenziós modellek formájában láthatók a cég mûholdas térképén, a Google Earthben.

Egy "kedves" svéd honlap készítõi annak szentelik minden energiájukat, hogy összeguberálják a világháló legrusnyább ábrázatait. Nade miért éppen a svédek?

NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL2009-01-27 16:56:04
ÉSZREVÉTLEN RABSÁG - Ha dédnagyanyáim hirtelen visszatérhetnének egy röpke kiruccanásra közénk, bizony nagyon elámulnának. De azt hiszem, még a �90-ben meghalt nagyanyám is csak kapkodná a fejét a sok csoda láttán. Elképesztõ, mennyit változott az életünk csupán az elmúlt egy-két évtized alatt is.


NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL 2008-11-26 00:29:30

MÁS TOLLÁVAL...

Napjainkban lopnak már mindent. Nem csak bicikliket, és más tárgyakat vagy pénzt, de magát a szellemi tulajdont is. Errõl írt most egy nagyon érdekes cikket egykori fõiskolai tanárom, akinek az internetes lapján gyakran publikálok jómagam is.

« Előző « 4. oldal »