2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Több mint nyolcszoros a túligénylés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) január 30-án zárult két pályázatán - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfõn az MTI-vel.

Miután a nemzetgazdasági tárca február 28-ig meghosszabbította az elektronikus közúti áruforgalmi ellenõrzési rendszer (ekáer) próbaüzemét, azoknak, akik március 1-je után is mentesülni akarnak a kockázati biztosíték befizetése alól, még januárban kérniük kell felvételüket a köztartozásmentes adatbázisba - figyelmezteti az érintetteket a LeitnerLeitner adótanácsadó az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Január 16. és 18. között szervezi meg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a 12. Országos Sasszinkront, a Magyarországon telelõ ragadozómadarak éves számlálását.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében januárban!

Mi ez a rettenetes köd?2014-01-04 20:15:19

Napok óta és még legalább a jövõ hétig köd borítja az országot. A Dunántúlon olyan volt a karácsony, mintha egy szürke felhõbõl tûntek volna elõ a kivilágított fenyõfák, Budapesten pedig még január elején is Budát siratja Pest. Az Index szerkesztõsége felé haladva ma reggel úgy tûnt, a Margitsziget is elveszett. Joggal kérdezzük felháborodottan, mi ez az idõ?!

5405 ingatlan adásvételére került sor januárban a Duna House szerint.

A nemzeti erõforrás miniszter törvényjavaslatot nyújtott be, amelynek értelmében megszûnik januártól a korhatár elõtti öregségi nyugdíj. A javaslat szerint a már megállapított ellátásokat más jogcímen, de folyósítani fogják.

Nem a jelenség volt különleges, hanem a megjelenés idõpontja. 2011. január 15-én a délutáni órákban szivárvány volt látható a településen Körösszegapátiban.

« 1. oldal »