2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.
Betilthatják a mefedront2010-09-02 10:59:11
Drogfogás a Szigeten2010-08-12 12:27:33
Csaknem egy kilogramm kábítószert találtak a rendõrök egy nigériai férfi bérlakásában. Azután tartottak nála házkutatást, hogy drogot foglaltak le a Sziget Fesztiválon.

Tovább folytatják az éjszakai portyázásokat a berettyóújfalui rendõrök, teszik ezt gyalogosan, autóval és kerékpáron is.

Ismét eredményes volt a berettyóújfalui rendõrök munkája. Délután a szomszédok riasztása alapján a járõrök egy bajba jutott asszonyon segítettek, jutatták kórházba. Az éjszakai portya szolgálat pedig, egy kábítószer fogyasztó fiatalt állított elõ.

Magas beosztású személyekbõl, sztárokból áll a most lekapcsolt drogfutárok vásárlói köre

Tonnás kokainfogások2010-06-06 08:29:38
Kábítószert fogtak Spanyolországban is egy teherautóban, amely látszólag a dél-amerikai Dakar rali kísérõ kamionja volt. A versenyben részt is vett, a végén azonban kábítószerrel pakolták meg, és hajóra tették.
Németország történelmének legnagyobb drogfogása. Hamburg kikötõjében egy Paraguay-ból érkezett konténerben 1,3 tonna kokaint találtak.

A módjában álló legszigorúbb szankciót alkalmazva, egy évre bezáratja a jegyzõ azt a Diószegi úti szórakozóhelyet, ahol februárban és most hét végén is kábítószeres buli zajlott.

Ötmillió forinttal tartozik az áramszolgáltatónak egy most lebukott marihuána ültetvény tulajdonosa. Még a szakértõket is meglepte, hogy a csaknem 150 tõ marihuánát szinte laboratóriumi körülmények között termesztették.
Illegális vadkender-ültetvényük mellett, pálinkát és sört is fõztek engedély nélkül, sõt még az áramot is lopták egy hegyeshalmi családi házban.

Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség egy 22 éves pátrohai fiatalember ellen, aki egy átalakított szekrényben 28 tõ vadkendert nevelt.
Rajtaütés a drogpartin2010-03-01 19:33:30
Drogos bulin csapott le a rendõrség, még szombaton, Debrecenben. A 46 vendégbõl 45-rõl derült ki, hogy fogyasztott kábítószert. A parti zártkörû volt, csak a meghívottak mehettek be, õk is kizárólag szigorú ellenõrzés után.
Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

Összesen 43 ember állítottak elõ a rendõrök arról a debreceni szórakozóhelyrõl, ahol szombaton többen rosszul lettek. A buli reggel 9 órakor még javában tartott, többeknél fehér port és tablettákat találtak.
Droglaborokat számoltak fel a rendõrök a Komárom-Esztergom Megyei Bajon, a Tatabánya melletti Környén, és Oroszlányban is. A bûnözõk szintetikus drogot, az úgynevezett "piko"-t vagy más néven "Ice"-t gyártottak, melyért akár életfogytig tartó börtönt is kaphatnak.
Hódítanak a randidrogok2010-02-24 18:50:19
Több száz millió forint értékben termesztettek vietnamiak marihuánát budapesti és fóti családi házakban. A rendõrség most hét embert vett õrizetbe.
« Előző « 2. oldal »  Következő »