2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A rendõrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett, mert ismeretlen tettesek különbözõ internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A rendõrség által kiadott részletesebb tájékoztatást is közreadjuk.

Tegnap délelõtt egy 70 éves derecskei férfit keresett fel két fiatalember azzal az indokkal, hogy fiának tartoznak és azt szeretnék megadni.

Halálos baleset Földesen2012-09-28 19:18:03

Halálos baleset történt ma 17 óra 45 perc körüli idõben Földes területén a 42-es számú fõút átvezetõ szakaszán. Egy személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött a fõút és az Ady Endre utca keresztezõdésében. A személygépkocsiban hárman tartózkodtak, közülük az egyik személy életét vesztette, más sérültekrõl egyelõre nincs adatunk. A baleseti helyszínelés ideje alatt a fõút forgalmát elterelik.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyerges vontatóból és pótkocsiból álló jármûszerelvény közlekedett a fõúton Karcag felõl Püspökladány irányába, amikor a szerelvény vezetõje (feltehetõen) késõn észlelte az elõtte forgalmi ok miatt lassító, több gépjármûbõl álló oszlopot. Ennek következtében hátulról neki ütközött a közvetlenül elõtte (fékezve) haladó tehergépkocsinak, amelyet az azelõtt lévõ jármûveknek tolt.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Rézmûves Csaba eltûnése ügyében.

« 1. oldal »