2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Körözték2015-11-12 18:56:57

A debreceni rendõrök fogták el azt a mátészalkai férfit, aki ellen országos elfogatóparancs volt érvényben.

Körözték2015-09-29 18:18:07

A debreceni rendõrök elfogtak egy helyi férfit, aki ellen a Hajdúböszörményi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

Eltûnés miatt körözték2015-08-21 12:27:55

A Készenléti Rendõrség járõrei egy fiatal lányt találtak meg Debrecenben.

Körözték2015-07-22 11:05:56

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 37 éves férfi ellen, akit egy helyi polgárõr segítségével fogtak el a rendõrök Debrecenben.

A biharkeresztesi rendõrök elfogták azt a 43 éves férfit, akivel szemben európai elfogatóparancs volt érvényben.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A létavértesi határrendészek ellenõrzése alatt kiderült, hogy a Mercedes típusú személygépkocsit a német hatóságok körözik.

A debreceni rendõrök egy férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Egy szabadnapos járõr felismerte a férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Körözték a traktort2015-03-30 09:54:41

Az olasz hatóság körözte azt a traktort, amelyet az ártándi határátkelõhelyen akart kivinni egy román állampolgár az ország területérõl.

A rendõrök egy nap alatt két körözött férfit fogtak el Hajdú-Bihar megyében.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelû volt, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 46 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A debreceni rendõrök elfogtak két körözött férfit.

Elfogatóparancs volt érvényben azzal a román állampolgárral szemben, akit a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei fogtak el Ártándon.

A rendõrök Debrecenben elfogtak két férfit, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végzõdtek.

A debreceni és a hosszúpályi rendõrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Az olasz hatóság körözte azt a kamiont, amellyel Ártándon akart kilépni a sofõr az országból.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 7 fõt állítottak elõ, közülük 1 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Közokirat-hamisítás bûntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy román állampolgárt a rendõrök. A férfi testvérét is elfogták a járõrök, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben.

Körözték a gépkocsit2014-12-07 10:24:33

Az osztrák hatóság körözte azt a Volkswagen Golf típusú személygépkocsit, amellyel Ártándon akartak belépni az országba.

Összefoglaló Hajdú-Bihar megye 2014. november 30-án történt rendõrségi eseményeibõl.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján.

« 1. oldal »  Következő »