2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A 103 esztendõs Ilona néni fél évszázadot dolgozott az egészségügyben.

Több légitársaság érdeklõdik a debreceni repülõtér iránt, s várhatóan jövõre új menetrend szerinti járat indulhat a városból – közölte a település polgármestere szerdán a repülõtéren, amikor a Wizz Air légitársaság 250 ezredik utasát köszöntötte.

Tombolát sorsoltak, táncoltak, nótáztak az idõsek tiszteletére rendezett délutánon.

95. születésnapját ünnepli szeptember 13-án Vasók Sándorné, Zsófi néni. A polgármesteri hivatal részérõl is köszöntötte õt Kecskés Gyula polgármester és Tóth Erika jegyzõ, akik emléklapot adtak át az ünnepeltnek.

Az Idõsek Világnapja után egy nappal a Komádi „Aranykor” Városi Nyugdíjas Klubban Mike Zoltán klubelnök köszöntötte a meghívott vendégeket és a klub tagjait a Szabadidõ Központban. Molnár Ferencnét a HBM Nyugdíjas és Debreceni Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnökét, Kökényné Szarka Emmát a Debreceni Nyugdíjas Egyesület alelnökét, Tóth Ferenc polgármestert és feleségét, Nagy Jánosnét a Komádi és Régiója Fejlõdéséért Alapítvány elnökét és férjét.

A tizenhét éves korától Jenei Miklós és Nagy András zenekaraiban muzsikáló brácsás és cimbalmos, szép kort elért Bojtor Lajos szeptember 21-én ismét hegedûszóval fogadta a Széchenyi utcai házához érkezõ jubileumi köszöntõit.

 

Komádiban a KOMOTTHONBAN családja, a KOMOTTHON vezetõsége, dolgozói, idõs lakói és az „Aranykor” Városi Nyugdíjas klub tagjai körében köszöntötték Pálfi Józsefnét („Eszti mamát”) 90. születésnapja alkalmából.

 

 

Már hagyománnyá vált Komádiban, hogy az ötvenedik és hatvanadik házassági évfordulós házaspárokat a Városnapon köszöntik. Így történt ez legutóbb is 2012. augusztus 11-én. 10 házaspárból sajnos csak négy volt jelen e nemes és kiemelkedõ rendezvényen.

 

Sápon 101 szál tulipánnal köszöntötték az 1910. április 15- én, Földesen született Nagy Istvánné Földesi Ilonát.

Berettyóújfalu legidõsebb lakóját, a 100. születésnapját ünneplõ Takó Sándorné Szakadát Ilonát köszöntötte Muraközi István polgármester, Ökrös Zoltán jegyzõ és Törökné Kovács Judit anyakönyvvezetõ. Virágcsokorral, ajándékkosárral kedveskedtek a szép kort megélt dédmamának. Az ünnepelt meghatódottságát növelte, amikor a jegyzõ átadta Orbán Viktor miniszterelnök köszöntõlevelét és a különleges eseményt megörökítõ Emléklapot.

Az új esztendõ elsõ napján köszöntötték a településen, kilencvenedik születésnapján Takács Lajosné Bori nénit.

« 1. oldal »